Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaja20

POMOCY! PROSZĘ!

Polecane posty

Gość zmartwionaja20

Witajcie. Mam pewien problem. Biore tabletki antykoncepcyjne HARMONET juz od dawna. W lutym mialam przerwe od marca biore na nowo. Tak wiec juz 2 tygodnie minely od przerwy 7dniowej mialam krwawienie. Zaczelam brac tabletki ze starego opakowania poniewaz zostalo mi, przez pierwszy tydzien jedna tabletke wzielam dopiero wieczorem zamiast rano. Kochalam sie miedzy czasie z facetem. Od razu mowie ze bylam u lekarza powiedzial ze nie mam winic tabletek jestem zdrowa jak rybka, wyniki cytologi znakomite, ciazy on narazie nie widzi jak to powiedzial. Mi natomiast piersi urosly o jakis rozmiar, ale nie bolą. Czasami pobolewa podbrzusze i nieraz mam mdlosci. Mocne uplawy. Co sie dzieje?! Pozdrawiam

a powiedzialas lekarzowi o upławach? mnie piersi bardzo bola jak po przerwie znow zaczynam brac tabletki

Gość zmartwionaja20
Powiedzialam mu wszystko. POWIEDZIAL ZE TO NIE WINA TABLETEK. A przerwe mialamw styczniu tak wiec troche czasu juz minelo od lutego znow biore caly czas to pierwszy cykl kiedy tak sie czuje.

Gość zmartwionaja20
cytologia wysmienita, zbadal mnie usg itp powiedzial ze wszystko w porzadku jestem zdrowiutenka. Wiec o co tu chodzi??!! A piersi mam jak kamienie juz od tygodnia

to dziwne ze nic wiecej ci ginekolog nie powiedzial... powinien chyba troche bardziej sie zainteresowac skoro to nie wina tabletek, aczkolwiek kiedys bedac w poradni uslyszalam ze corka jakiejs pani tez ma obfite uplawy i nie wspolzyla jeszcze i ni e bierze tabletek, wiec moze rzeczywiscie to nie od tabletek jest, moze powinnas zmienic ginekologa?

Gość zmartwionaja20
wiesz moze poprostu za wczesnie zeby cos wykryl. 2 wrzesnia ide do nowego ginka;) Sluchaj obawiam sie ze to ciąża. Bo idziemy z facetem zawsze na calosc. I tak jak opisalamw pierwszym tygodniu tabletke jedna opuscilam. Tzn wzielam poznym wieczorema nie rano juz po tym jak sie kochalismy.

Gość zmartwionaja20
przed chwila zwymiotowalam bez pwoopdu;/ juz nie mgoe tego zniesc jestem w iogole taka wredna

Gość zmartwionaja20
pozniej;/

Gość salllly
czemu tu jestes zdolowana ze mozesz byc w ciazy a na innym topiku piszesz dla dziewczyny ktora dowiedziala sie o ciazy ze ty bys sie cieszyla?? :)

Gość zmartwionaja20
cieszylabym sie oczywiscie. Tylko chodzi o to ze nie chce sobie nic urojic rozumiesz? Dałabym sobie rade tylko to takie niespodziewane:)

Gość Patrii**
hej dziewczyny mam do was pytanie czy po odstawieniu Harmonet tez wypadaly wam wlosy ?? nie biore juz 4 miesiace tabletek a odstawilam je po 7 latach brania i zastanawiam sie do powrotu w piatek mam odebrac wyniki krwi i musze zrobic cytologie a jak jest u was ??

Gość zaklopotanaja20
nie ja nie mialam takiego probelmu. Mialam tylko problemy z cerą;/ A i wlosy wiecznie przetluszczone stylam sie czulam sie fatalnie jak odstawilam Harmonet