Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bismuszka

żel lub krem stosowany w trakcie cwiczen...interesujace, piszcie

Polecane posty

Gość bismuszka

hejka.. mam pytanie, czy ktos slyszał badz najlepiej sprawdzil na sobie działanie takich kremow, zeli.. chodzi mi o takie kremy ktore wsmarowuje sie w cialo (konkretne partie ciała) na czas uprawiania sportu.... jesli ktos słyszal o czyms takim badz zna konkretne produkty prosze piszcie..... dodam tylko ze jestem osoba aktywnie cwiczaca jednak ze skolonnoscia do odkladania sie tłuszczyku... dlatego tez nie moge sie pozbyc tłuszczu naz kolan od wew strony...probowalam juz wszystkiego, pozostaje mi tylko operacja odsysania tłuszczu ale na to mnie nie stac:)) jeszcze raz prosze o opnie jesli ktos wiec cos na ten temat. pozdrawiam:)

Gość tłuszczyk
co do kremów to Ci nie pomogę, ale miałam ten sam problem i zaczęłam chodzić na masaże bańkami chińskimi, a potem sama w aptece kupiłam sobie te bańki i masowałam się w domu, one rozbijają tłuszczyk i potem znacznie łatwiej go wydalić z organizmu - mi po tych masażach nie dość, że ubyło tłuszczu, to jeszcze skóra zrobiła się gładsza i jędrniejsza.

Gość upppppppppppp

Gość bismuszka
kupilam dzis te banki chińskie. zobaczymy co z tego bedzie:) jestem nastawiona optymistycznie, trzmajcie kciuki:)