Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhuuuuuuuuuuuuuuuuu

WOKONCU ODKRYLAM JAK STOSOWAC DITE 1000-1500KCAL I NAJESC SIE DO SYTA!!!

Polecane posty

Zawsze bylam glodzna na dietach, wkoncu zrozumialam jak przygotowac posilki sycace a niskokaloryczne!!! Zdaza sie nawet ze zsatawiam niedokonczone posilki!A waga leci w dół!

Gość oswiec nas i prosimy
podaj jakie to posiłki

No wiec dieta opiera sie głownie na warzywach owoaqcach i miesie bialym ewentualnie rybie, przykadowy jadlospis na 1 dzień ok 1150 kcal ktorymi mozna sie najesc do syta |(oczywiscie do kazdego posilku nalezy wypic szklanke wody lub cherbaty bez cukru): SNIADANIE: 350 kcal 2 jajaka na twardo po 79g kazde to 220 kalorii 3 pomidory srednie to 60 kalorii i poł ogorka ok 15 kalorii jogurt 0% 65 kcal w 1 opakowniau malym szkalanka wody niegazwnaiej OBIAD:450 kcal Szpinak mrżony 1 kostka 29 kalorii, ja biore 6 kostek to ok.170 kalorii z lyzka plaska smietany 15% to 34 kalorie i chuda ryba robiona na parze 300g mintaja to 200 kalorii i mizeria z calego duzego ogorka to ok 20 kalorii z lyzeczka plaska smietnay 15% 34 kcal KOLACJA: ok 350 kcal 4 pomidory srednie -80 kcal duzy ogorek- 20 kcal kilka lisci slalty o bardzo znikomej ilosci kalorii bo w 100g jest ich tylko 12 wiec nawet ich nie licze 7 oliwek zielonych marynowanych -80 kcal 3 lyzki sera feta to ok 95 kcal i 2 kromi chlebka wazy -80 kcal

ewentulanie jak ma sie gorszy dzioen mozna podjesc na 2 sniadanie i podwieczorek jakis owoc lub wypic kawe to do 1500 mozna dobic ;)

Gość mam pytanie do Ciebie
to chyba dobre rozwiązanie bo jak je się 5-6 posiłków to rozmyśla się o tym żarciu non stop , a o której godz. jesz posiłki?

puki nie ma szkoly i pracy o 8 rano o 12h30 i o 18h30 od pazzdziernika kiedy pracuje i sie ucze i nie ma mnie caly dizen w domu nosze ze soba przygotowane wczesniej posilki na obiad ,2 sniadanie i podwieczorek , natomiast sniadanie jem o 6 rano a kolacie o 20h30 jak wracam do domu - i chudne

Gość A mi waga leci
Ja ćwiczę na stepperku i robię brzuszki.Przed tym pół godziny l karnitynę bioręĆwiczę co drugi dzień.W dzień kiedy nie ćwiczę poł godz wcześniej przed posiłkiem bierę l karnitynę i jem na małym talerzyku.Szybko się chudnie wtedy.Myślałam, że 10 kg to będę wieki gubić a tu po miesiącu 50 kg ważę:D

i godzine jezdze na rowerze stacjonarnym dziennie

ja moge niestety opierac sie tylko na diecie i na bardzo lekkich cwiczeniach jak rower, mam zakaz jakiegokolwiek wysilku fizycznego wiec nie moge pozwolic sobie na brzuszki skakanie bieganie i inne... lekarz powiedzila ze moze byc rower ale jak sie zmecze to mam moment odpoczac... nie bire zadnych specyfikow pomagajacych schundac bo bardzo sie na nich juz kiedys przejachalam

Gość Ale l karnityna to
nie jest specyfik żaden:) To naturalny składnik naszego organizmu tylko w większych porcjach:) Nic groźnego.Na specyfikach tez się przejechałam nie raz.A co do rowerka to mnie okropnie męczy.Wolę stepper. Nie obciąża tak stawów, a mam problemy z kolanem

co do lkarnityny to wiem co to jest, studjuje bilogie wiec hehe co nieco wiem, ale juz ja stosowalam i nie dalo to zadnego efektu niestety, dlatego postanowilam odchudzac się bez wspomagaczy bo gdy tylko sie je odstawi to waga wraca a parzemiana materii zwalnia i wszytko zaczyna sie od nowa

Gość Ja już schudłam ze
wspomaganiem l karnityny, ale później skręciłam kolano i 6 tygodni gips.Utyłam i nie mogłam się pozbyć.Teraz znowu miesiąc temu zamówiłam i efekty widać :)