Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co biega

obudził mnie orgazm-miala tak ktoras?

Polecane posty

Gość nie wiem o co biega

witam. spalam sama w lozku. nie snilo mi sie nic specjalnego a obudzil mnie orgazm. najnormalniejszy na swiecie orgazm. nie wiem skad sie wzial. czy wy tez tak czasem macie? i skad to sie bierze?

Gość nie wiem o co biega
ja mialam tak pierwszy raz i wlasnie nie snilo mi sie nic szczegolnego.

Gość poduszka.d
ale czad. a ja nawertnie dochodze w czasie sxu... ;(

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
ja dość często mam orgazmy we snie i nie zawsze podczas snów erotycznych. Kiedys śniło mi sie, że siedzę w autobusie, zapinam pasy (chociaz w autobusie ich nie ma) no i w tym momencie obudził mnie orgazm ;)

Gość mghbgfs
skad to sie bierze? moze z braku sexu?

Gość a jhaaaaaaaaaa
ja tak mam czesto w dni plodne, mysle, ze to kwestia natury, libido rosnie na maxa i organizm potrzebuje rozladowania

Gość nie wiem o co biega
ja jestem tuz przed okresem. wczesniej mi sie to nie przytrafialo. moze rzeczywiscei to z braku sexu. moj partner wyjechac na dwa tygodnie i od tygodnia nic. dziewczyny wypowiadajcie sie. czyto jest wogole normalne. dodam ze orgazm podczas stosunku mam bardzo bardzo rzadko

Gość sdfweew
Kiedyś to prawie miałam, obudziłam się strasznie podniecona, na skraju orgazmu i musiałam se dokończyć ręką :D

heh mi się to też zdarza właściwie od 16 roku życia chociaż jeszcze wtedy nawet nie współżyłam nigdy i nie narzekam, oczywiśce mężowi tego nie mówię bo mi głupio :) ale nie uważam tego za coś złego, pamiętam, że kiedyś nawet miałam orgazm na matmie w liceum.... chociaż przedmiotu tego po protu nie cierpię:)

Gość nie wiem o co biega
hehehe nie twierdze ze to zle. zastanawiam sie tylko skad wzial sie u mnie nocny orgazm akurat teraz. mam 25 lat i do tej pory nic podobnego mi sie nie przytrafilo... nie mowie ze to nie bylo przyjemne:)

Gość Zdarza mi się
zdarza mi się ale bardzo rzadko i to chyba jest uzależnione od wahań hormonalnych w czasie cyklu.

Gość nie wiem o co biega
ciekawe czy ginekolog moglby wyjasnic przyczyne i jakos rozjasnic mi przyczyne tego stanu.

Gość A ja też mogłabym
mi śniło się kiedyś że kocham sie z kobietą , dotykałyśmy się i miałam orgazm przez sen !!! rano czułam sie świetnie opowiedziałam o tym mojemu ukochanemu ,a ta mała menda przyznała się że to on mnie dotykał i że miałam prawdziwy orgazm ,nie tylko w śnie heh :-) To jedyny orgazm jaki miałam w śnie ,a szkoda bo było fajnie

Gość aspirynka_oo
też bym tak chciała xd

Gość tyrek
fajnie Macie kobitki , My to tylko jak dojrzewamy , a Wy jak widać całe życie ;p

Gość nie wiem o co biega
przyznam ze moge przezywac to kazdej nocy:) milo bylo

do nie wiem co na boga.. ja też mam 25 lat:) i rzeczywiście muszę przyznać, że czasem jak nie wiem czzemu w realu nie mam orgazmu i jestem później dzień lub dwa taka "nieprzekochana" to mi się wtedy częściej zdarza mieć takie suche orgazmy przez sen