Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsty-=dliwa

wstydze sie

Polecane posty

Gość wsty-=dliwa

ze mam 17 lat i jestem jeszcze dziewica

powinnas byc dumna ze jestes dziewica.. a nie jakas ktora sie puszcza ... ja stracilam dziewictwo w wieku 19lat moglam wczesniej ale nie chcialam:) wiec nie masz sie czego wstydzic

nie wstydź się,bo ja też ;) i jestem w twoim wieku :) nie robiłam tego i dobrze mi z tym :D

Gość onaaaaapięknaaaa
ja miałam 14 jak straciłam dziewictwo, nie żałuje bo jestem z nim do dziś.. a To nie wstyt że jesteś dziewicą.. To Dobrze, powinnaś być z siebie dumna ;)

dziewczyno,ty jesteś nie poważna,wstyd by był gdybyś w tym wieku nie była dziewicą.Nie przejmuj się opinią zawistnych koleżanek,no fakt teraz jest moda na ''puszczanie się'' w wieku 15 lat a nawet mniej nie przejmuj się laska

Gość uikz
ja mam 27 lat i jestem prawiczkiem :)

Gość jenniferka87878787875gvcv
j mialam prawie 19 lat jak pierwszy raz wspolzylam:) z pierwszym i ostatnim facetem w moim zyciu :) jakos mi nie bylo wstyd ,czeakam na tego odpowiedniego

Gość maryśkaaaa
ja mam 17 lat i też jestem dziewicą .. ja się poprostu boje pierwszego razu ; ( boje sie ze to bedzie dosyć bolec ; ((

Gość onaaaaapięknaaaa
Jesteś madra i odpowiedzialna a to że ktos stracił dziewictwo w młodym wieku to nie znaczy że " się puszcza" !!!

Gość pierdółka
za parę lat będziesz dumna że na pierwszy raz poczekałaś i przemyślałaś z kim..........

to nie wstyd być dziewicą a to że się boisz oznacza że jeszcze nie dorosłaś do seksu/nie znalazłaś odpowiedniego partnera :)

Gość wsty-=dliwa
a ja sie tego wstydze, mam chlopaka z ktorym jestem i chcialabym z nim uprawiac sex i powiedzialam mu ze juz to robilam, bo sie wstydze przyznac, tak sobie mysle, ze pojade najakis weekend do innego miasta, pojde nie wiem gdzies moze na dyskoteke moze ktos mnie poderwie(jestem ładna) i zrobie to z nim i jak wroce to juz nie bede musiala nikogo oklamywac, taka podjelam decyzje, bo juz nie moge zyc w tym klamstwie

Eh , wstydzisz się w wieku 17 lat, eh, ta presja społeczeństwa ... Co to za problem pojsc do kolegi ktory by był chętny poprosić go i już masz załatwioną sprawę ? Moje ostatnie eh . eh - nie masz szacunku do samej siebie... żadna normalna by nie płakała na forum z tego tytułu że jest jej wstyd i żal że jest dziewicą a wrecz odwrotnie.

Gość maryśkaaaa
:)

Gość wsty-=dliwa
Moodliszka --------- a czemu Ty suko wyzywasz mnie od nienormalnych, sama jestes nienormalna zdziro

Gość onaaaaapięknaaaa
Jeżeli Twój chłopak Cię kocha i zależy mu natobie to dlaczego przed nim to ukrywasz... Nie wspaniale było by zrobić to z nim, gdy to on jest dla Ciebie Wszystkim niż z pierwszym leprzym??... Źle robisz, on jak Cię kocha to zrozumie... Mówię Ci on jeżeli dorósł do swoich lat to Cię zrozumie ;)

Czyli jesli chcesz być szczera w stosunku do swego lubego to nie masz wyjscia innego niz prawda i tylko prawda , choć licz sie wtedy z pewnymi konsekwencjami oczywiscie.

Gość pierdółka
tak się kończą rozmowy z nastolatkami.......... Do szkoły!!!!!!!!

Gość wsty-=dliwa
nie ma takiej mozliwosci abym mu sie przyznała, miał by mnie za klamczucha i wszyscy inni tez b o pewnie by wszystkim to rozgadal, chyba jedynym wyjsciem bedzie to co napisalam, ze tak zrobie

Gość wsty-=dliwa
Moodliszka ----------- to z ta suka i zdzira to nie ja to jakis podszyw

po 1 nie suko, po 2 nie zdziro ;) nie użyłam w swojej wypowiedzi slowa nienormalna. masz 17 lat i takiego słownictwa używasz, oj nie ładnie... ale to juz twój problem :)

Ale te dzieciaki mają problemy... na szczęście niedługo zacznie się szkoła :D

Gość wsty-=dliwa
no dlaczego mialabym kogos wyzywac, chcialam tylko sie poradzic-podzielic swoim problemem, a co do szkoly to tez sie wstydze isc bo wszystkie beda opowiadaly o sswoich sexowych eskapadach a ja co, dlatego w ten weekend wyjezdzam i go zamierzam wykorzystac aby po 1.miec co opowiadac , a po 2. nie klamac wiecej swojego chlopaka

Nie żal Ci będzie tak tracić przygodnie cnoty ? Choć jak sama powiedziałaś że się jej wstydzisz... Czasem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo. A co do szkoły, to dawno ją już skończyłam, także nie mam do czego wracać:P .

Gość onaaaaapięknaaaa
to on jest jakiś inny żeby rozgadywać takie rzeczy jak mu nie wstyt żeby opowiadać o swojej dziweczynie żal ;[

dziewczyno zastanów się nie dość że okłamałaś faceta w bardzo ważnej sprawie to jeszcze chcesz go zdradzić z innym po to aby ukryć swoje kłamstwo?

Gość angellllssss
Moodliszka Ty pizdo!!!!

Gość ja-tu sie brecham
ze swojej udanej prowokacji a Wy sie ostro produkujecie buhahahahaha