Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna eS.

Profesjonalna pielęgnacja twarzy i ciała.

Polecane posty

Witam. Mam tu takie pytanie do kobiet. Otóż chodzę do kosmetyczki, na peeling z maską, wydaję 80 zł miesięcznie (jedna wizyta). Tak sobie pomyślałam, że kupię sobie tę maszynę do peelingu (przenośną), jakieś maski (np. algowe), i sama będę wykonywać ten zabieg. Wiem, jak to się robi, bardzo interesuję się kosmetologią, a przy okazji zaoszczędziłabym trochę. Co o tym myślicie? Stosujecie jakieś profesjonalne zabiegi w domu? Zastanawiałam się jeszcze nad kwasami, ale to już poważniejsza sprawa, wiec na razie nie próbuję sama.

Ja bym tak zrobiła.Sama sie nad tym zastanawiam tylko nie mam tak dużej wiedzy na ten temat.Na razie zakupiłam 3 kosmetyki profesjonalne i je stosuję. W jakiej cenie jest taka maszyna?

Otóż chodzę do kosmetyczki, na peeling z maską, wydaję 80 zł miesięcznie (jedna wizyta). GŁUPOTA

Rozumiem, mnie bardzo interesują maski algowe Bielendy, chyba je zakupię. Jest jeszcze takie urządzenie (kiedys reklamowane w tv markecie) nie pamietam dokładnie nazwy, ale niedrogie, tez sie zastanawiam nad tym.