Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina z wlkp

Dołowanie, dobijanie przez faceta

Polecane posty

Gość karina z wlkp

To jest dluga hisotira ale napisze w miare krótko. Zaczelo sie od tego ze Mój facet(obecnie już były) wiedząć że ważę 49 kg na 171 cm oznajmił, przy znajomych że powinnam schudnąć :) znajomi zaczeli sei z niego smiac ze jest niepowazny albo slepy jakis a on sie obrazil wstal i wyszedl. Byl dosc wstawiony bo bylismy na imprezie u znajomych jego. Znajomi jego zaczeli mi tlumaczyc zebym olala tego goscia , ze cos z nim nie tak(powiedzieli to mimo ze sie znaja) i nie odezwalam sie do niego od tej pory. W poniedzialek natomiast wyslal mi smsa ze mnie z niszczy ze bede sie wstydzila gdziekolwiek pokazac. O co mu mzoe chodzic? czy to jakas choroba? dodam tez ze facet choruje na tzw mitomanie czyli wymysla rozne historie i je rozpowiada :) to sa takie historie ze mzona by bylo ksiazke napisac ale mneijsza o to. co wg was powinnam zrobic olac typa czy moze powiedziec komus zeby go "utemperowano". Niec chce zeby mi cos zrobil albo zrujnowal reputacje.

Gość karina z wlkp
O tej mitomanii to sie dowiedzialam przypadkiem od jego starszej siostry. Niestety ona juz tu nie mieszka

Gość karina z wlkp
nikt mi nie doradzi?

Gość Magicca
Facet rzeczywiscie ma problem. Nie kasuj tego sms-sa. Gdyby faktycznie zaczal robic cos zlego, zglos na policje. Sms-bedzie dowodem. Ale prawde mowiac, lepiej uprzedzic znajomych, ze ten gosc zamierza psuc ci opinie, zeby wiedzieli ze to sciema, kiedy cos glupiego wymysli. Ja sie zachowac - zalezy od skali problemu. Czasami warto sprawe zglosic do prokuratury, a czasami po prostu olac. Ale badz czuja. Bo taki glupek moze miec rozne pomysly.

Gość ja bym n arazie olala
najpartwdopodbniej nic nie zrobi...w ogole to jakis psychol jest ,jak sie doweidzialas ze jest psychiczny to trzeba bylo z nim zerwac.

Gość karina z wlkp
uprzedzalam znajomych , mowilam jakie historie wymyslal na roznych ludzi ale czy uwierzyli to nie wiem. Ja tez nie mam sily wszystkich ostrzegac itd :(

Gość karina z wlkp
wiem moj blad ze wczesniej nie zerwalam z tym chorym czlowikiem

Gość Magicca
Glowa do gory. Dasz rade:)