Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ant123x

Może mi ktoś pomóc jak wyjaśnić chłopakowi że nic z tego trudna sytuacja

Polecane posty

Gość ant123x

poznalam chlopaka ktory ma dziecko (z wpadki): ma 20 lat...rozstal sie z dziewczyna, matka dziecka...zdradzila go i poszla do innego:O rozstali sie chwile przed tym jak mnie poznal...byli juz zareczeni i w te wakacje mieli brac slub cywilny...on to bardzo bardzo zle przezyl gdyz jest strasznie uczuciowy i wrazliwy... calkiem inny facet niz ci dzisiejsi:O staralam sie go jakos pocieszyc...spedzilismy ze soba dwa tygodnie (jak dla mnie na etapie całkowicie kolezenskim) a moze tylko udawalam slepa...jest z innego miasta i musial wyjechac...od tej pory duzo duzo ze soba piszemy...raz powiedzial ze sie chyba we mnie zakochal:( wytlumaczylam mu wtedy lekko ze nic z tego ze to za szybko po rozstaniu, ze w to nie wierze i sie boje ze mnie zrani bo bede tylko pocieszeniem:( ale stwierdzilam ze mozemy dalej pisac...i cos mnie ostatnio tknelo ze to pisanie do niczego nie prowadzi...bo ja nie wyobrazam sobie w wieku 18 lat zwiazku z facetem ktory ma dziecko..a przeciez na pisaniu sie nie skonczy kiedys bedziemy musieli sie spotkac i wtedy bedzie za pozno na tlumaczenie i chyba zranie go bardziej niz teraz...:( wiec prosze doradzcie mi co ja mam robic jak mu to napisac ze nic z tego.. nie chce go zranic bo i mnie to bedzie bolalo:( nie doroslam i watpie ze dorosne do zwiazku z facetem gdzie wiem ze nie bede najwazniejsza dla niego:(

nie spotkalas sie z nim jeszcze? ja, gdybym pokochala wartosciowego faceta, a mysle ze ten takim jest, chcialabym chociaz sprobowac z nim byc

Gość ant123x
wlasnie narazie nie czuje prawie nic, a boje sie ze moglabym go pokochac bo naprawde jest wyjatkowy...a ma przyjechac we wrzesniu...i czuje ze jak cos poczuje to bedzie za pozno zeby sie wycofac a przeciez on caly czas bedzie sie widywal z byla...i to o nia bym byla zazdrosna a nie o dziecko

Gość daj tel do niego
to ja mu wyjasnie

Gość ant123x
nie dzieki wole sama:P

Gość ant123x
Tak się zastanawiam, czy dobrze robię bo bawiłam się z nim przepysznie. Czule wspominam nasze wspólne wypady. Podkradaliśmy na targowisku warzywa przekupkom i chichocząc szatańsko zmykaliśmy jak dzieciaki w ustronne miejsce by tam, najczęściej za starymi - pokomunistycznymi garażami, wśród sterty odpadków i potłuczonego szkła wpychać je sobie w odbyty zaśmiewając się do łez.

Gość jesli wiesz ze
nie bedziesz z nim nigdy, i jednak w Twojej głowie jest to dziecko, którego Ojciec nie kocha jego matki i chce inną. Pomyśl, będziesz musiała kiedyś zapraszać tego dzieciaczka na rodzinne obiadki, iiii..(co najgorsze) znosić zapewne jakieś spotkania z matką dziecka, która zapewne nie będzie oszczędzać Ci spojrzeń. Moim zdaniem to nie odpowiedzialny facet, choć nie oceniam Go, bo jest napewno zdolny do uczuć. ALe jakby Ciebie zostawił z dzieckiem?? Jesteś napewno wartościową kobietą i znajdz sobie kogoś kto będzie tylko Twój, bez takiej przeszłości z teraźniejszoscią. Bo opróćz jego milosci i jego zostajesz gratisowo macochą ;) Przemyśl to 🌼 Ps. Jej też pewnie mówił, że chyba już się w niej zakochał,a gdy zrobił dziecko to ją zostawił :o Szkoda mi w tej sytuacji tylko dziecka!!!

Gość do jesli wiesz ze
przeciez to on zostal porzucony :o

Gość adafasf
dodam, że po prostu napisz co czujesz, że nie chcesz by stało między wami jego dziecko i jego matka. Zerwij kontakt po takiej wiadomości. CIęzko będzie, ale żałować nie będziesz kiedys

Gość ant123x
nie nie to ona go zostawila...prawie juz plakal przy mnie jak mi o tym opowiadal...rzucil szkole zeby zarabiac sam na dziecko...bardzo go kocha..problem w tym ze sie strasznie szybko angazuje...powiedzial ze teraz ja sie bardziej licze niz jego byla ale przeciez to jest nierealne zeby tu po rozstaniu od razu sie w kims zakochac:O

wartościowy chłopak? moim zdaniem, to trochę na wyrost skoro decydował się wziąć slub tego lata, to chyba kochał matkę swojego dziecka ta odeszła, a ten raz dwa zakochał się w autorce jak dla mnie to za szybko chłopak szuka pocieszenia i szasta poważnymi deklaracjami

Gość ant123x
najgorsze jest to ze nasi rodzice sie przyjaznia i do nas przyjezdzaja:( ja wczesniej go nie znalam bo nigdy u mnie nie byl...wolalabym porozmawiac z nim o tym na zywo...boje sie bo wyjde na egoistke:(

Gość ant123x
on naprawde wygladal jakby sie zakochal nikt jeszcze tak na mnie nie patrzyl jak on:O choc tez mi sie wydaje ze szuka pocieszenia..moze sam o tym nie wie...no bo jesli jest sie z kims w zwiazku bardzo dlugo to wiadomo ze moze brakowac drugiej osoby...

Gość ant123x
potrzebuje jeszcze kogos zeby mnie utwierdzil w mysli zeby wytlumaczyc ze nic z tego bo jestem rozdarta wiec moze ktos jeszcze sie odezwie:)