Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina 23

czy mozna??? blagam pomozcie??

Polecane posty

Gość sabrina 23

moje dziecko nie najada sie piersia, podobnoz malo przybiera, kazano mi karmic sinlackiem a ma dopiero 3 mc-e i kilka dni, zrezygnowalam z sinlaca, dzisiaj kupilam bebilon confort i zrobilam do butli aby jej mleko podawac i dokarmiac niz ta pasze, i co mala nie chciaal pic;-( ladnie zjadala lyzeczka przecier z jablka (tez zalecono podawac) wiec podalam jej mleko lyzeczka, wychleptala praiwe 90ml, czy moge jej dawac mleko lyzeczka jak nie chce z butli, czy to jakas patologia i zle wplynie na dziecko? najdziwniejsze ze sie najdal i z powrotem przykleila sie do piersi, czuje ze to bedzie bledne kolo;-(

Gość ona............
tak ale mleko pzreznaczone do dzieci w 3 miesiacu nie inne

Gość sabrina 23
kupilam bebilon confort 1 mleko poczatkowe

Gość duo mama
Pewnie dziecko nielubi tego smoczka od butelki,moze zamienic na inny? Ja dokarmialam synka mlekiem przez strzykawke ipo palcu. Ale kazda mama instynktownie wie co dla dziecka najlepsze. Trzymaj sie.

Gość ona............
no to ok podawaj je tak jak lubi :) zobaczysz wszystko bedzie ok przybierze na wadze

Gość sabrina 23
herbatke i soczek pije bardzo ladnie tylko mleka niestety nie;-( smoczek jest oki o odpowiednim przeplywie;-(

Gość duo mama
Nie przejmuj sie, po kilku probach pewnie "zaskoczy", a tak to karm lyżeczka. Wydaje mi sie ze to nic zlego. Bedzie dobrze.

Gość duo mama
A to ze chce znowu cyca to normalne. Dzieci tak robia, bo chca byc blizej may, nie tylko sie najesc.

Gość sabrina 23
duo mama dziekuje ci bardzo za dobre rady, oczywsice bede podawala butelka a jak bedzie opor to lyzeczka, tylko martwie sie ze tu zje mod. zassa piers i ze bedzie za duzo;-) teraz jest pogodna i usmiechnieta wczesniej byl placz i placz;-(

Gość duo mama
No moze sie tak zdarzyc ze zje za duzo i wtedy placz. Ale nie przesadzasz z tego co piszesz z mlekiem modyfikowanym a to z piersi jest lekko strawne, wiec chyba ok. Owocnych prób.:-)Nie poddaawaj sie.

Niepotrzebnie się przejmujesz tym, że dziecko nie chce smoczka. To nawet dobrze, będzie miało zdrowsze zęby i prawidłowy zgryz, a dzięki temu brak wad wymowy. Pierś pewnie bierze na uspokojenie, zamiast smoczka. Moja koleżanka podawała picie i jedzenie dziecku tylko łyżeczką, jak miał rok to już sam jadł z łyżeczki, miał dwa lata to nie było problemu ze zrozumieniem tego, co mówi. :) Drugiej mojej znajomej dziecko zawsze miało smoczka w ustach, w tej chwili ma cztery lata, problemy z wymową, jedzeniem i zębami.

Gość sabrina 23
garcinia on od urodzenia smoka nie akceptuje, zrobial sobie moja piers swoim ukochanym smokiem