Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniekapuje

Co jest ze mną?

Polecane posty

Gość nicniekapuje

Nie mam pracy, nie mam faceta, od 10 miesięcy nie uprawiałam sexu a wszyscy mi mówią "ale z ciebie fajna laska jest....."

Gość ncsjdn
też nie ma pracy , nie mam faceta, a do tego nie będę miała szkoły ponieważ nie jestem w stanie zapłacić za przyszły semestr.... naprawdę pójdę i skoncze ze sobą jeśli nawet na szkołę nie będzie mnie stać

Gość bo sie nie akceptujesz
i użalasz nad sobą!!! wyjdź "fajna lasko";) na jakąś dyskotekę a nie siedzisz na kafe i szukasz pocieszenia, a co my możemy Ci powiedzieć jaka jesteś.. Nie znamy Cię. Jeśli naprawdę fajna lacha z Ciebie, to po prostu się odważ i idź na jakąś imprezę i po prostu spróbuj kogoś poznać. Nawet niewiesz ilu wolnych facetów szuka swojej drugiej lepszej połowy. A ile masz lat?

Gość bo sie nie akceptujesz
chcę tylko dodać, że wielu moim fajnym znajomym, które jednym słowem są "brzydkie", też mówię czasem "fajna z ciebie lacha, czemu nikogo nie masz? " podnosi ich to na duchu. ale co z tego skoro jakieś mankamenty mają. a więc zalecam: 1.wizyte u fryzjera 2. u kosmetyczki 3. i ubrac sie w koncu jak czlowiek, ZAKUUUPY 4. i nie bac sie ludzi powodzenia 🌼