Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybitwa82

Fioletowy żakiet i co dalej?

Polecane posty

Gość rybitwa82

Witajcie, w październiku idę na wesele mojej kuzynki. Mam już żakiet dokładnie taki jak ten: http://www.gendai.pl/product_info.php?products_id=894 czy mogłybyście mi doradzić jaka sukienka będzie dobrze wyglądać z takim żakietem? Nie za bardzo lubię satynowe rzeczy, więc szukam czegoś z innej tkaniny. Macie może jakieś sugestie?

wydaje mi sie ze satyna nie pasuje do tego zakietu. ja bym proponowala jakas prosta olowkowa sukienke w jednym stonowanym kolorze bo juz sam zakiet wprowadza zamieszanie ;-) :-)

Gość tralalalalalalalananana
nie moglam sie skupic na tym zakiecie przez ta niewiarygodna ilosc blyszczacych materialow na modelce :p no urzadzili istna masakre :) zakiet ciekawy ale absolutnie nie zakladaj do niego niczego satynowego czy czegokolwiek co sie blyszczy!!! mysle ze szara matowa sukienka bedzie dobrym wyborem :) lub grafitowa :) polecilabym ci tez czarna ale z racji tego ze to wesele raczej wybierz inny kolor :) pozdrawiam

a odnosnie kroju olowkowa bedzie swietna :) lub lekko rozszerzana dolem ale dopasowana :) bombki oraz wszelkie odcinane bod biustem a'la pastereczka z toy story jakos mi nie pasuja :)

Gość rybitwa82
Dzięki dziewczyny :) Też mi się ta sukienka na zdjęciu nie podoba za bardzo do tego żakietu. Czy mogłybyście wkleić jakieś linki do takich szarych sukienek ołówkowych? Będę Wam wdzięczna za pomoc!

postaram sie cos znalezc :)

Gość szara sukienke na wesele
no bez przesady....ja wiem ze szary jest jak czern i biel-bezpieczny ale bez przesady na wesele?

a co jest zlego w szarej sukience hmm? pozatym dziewczyna pyta co pasuje jej do zakietu ktory posiada, ja uwazam ze idalnie do niego bedzie pasowac szara sukienka, a jaka ma zalozyc pod ten zakiet? niebieska? fajnie tez moze wygladac kremowa, ale to jej wybor w czym sie bedzie czula dobrze, a szary jest swietnym kolorem na wesele i wcale nie chodzi o to ze jest "bezpieczny" jesli komus jest swietnie w szarym to czemu nie?

http://www.allegro.pl/item713768356_przepiekna_zwiewna_szara_sukienka_l.html to pierwsza sukienka jaka znlalazlam na allegro :) nie jest coprawda olowkowa ale wydaje mi sie ze moglaby sie ladnie komponowac z tum zakietem, jest rozkloszowana na dole ale modelka jest w takim polobrocie jakby, mozliwe ze ta sukienka uklada sie tak jakby lejaca czyli stojac nie rozkloszowuje sie :) kolor bardzo pasuje do twojego zakietu, wiem ze ta sukienka zrobiona jest fotoshopem i w rzeczywistosci zapewne wyglada inaczej ale jej kolor na zdjeciu pasuje :P

Gość szara sukienke na wesele
oj trala ale sie mieszasz....tu piszesz ze absolutnie nie bombka a 2 link jaki wkleiłas to do bombki....3 sukienka natomiast to jest jakas zwykła szmatka która owsze do dzinsów czy leginsów moze jakos wygladac ale nie do takiego zakietu i przede wszystkim nie na wesele... a w ogole to co mowiłas o sukienkach odcinanych pod biustem? ze nie pasują? to dlaczego 3 na 4 sa odcinane pod biustem?

Gość szara sukienka na wesele
rybitwa ja do Twojego zakietu widziałabym taką sukienką http://www.allegro.pl/item718064371_victoria_s_secret_kremowa_swetrowa_sukienka_s.html#gallery ta byłaby do niego odpowiednia ale do biura czy nawet na jakas impreze imieninową (uriodzinową) jednak na wesele sie nadaje a oto dlaczego: 1.Jest to sukienka "swetrowa" jak okreslił ją sprzedajacy czyli moze byc za ciepła na wesele 2.ten golf...dodaje jej uroku ale uwazam ze na wesele sukienka bez golfu... Jej atuty: 1. fason-podkresla figure ale uwaga jesli masz nadwage nie jest on dla Ciebie bo podkresli boczki i wystajacy brzuszek 2. kolor- bardzo uniwersalny i bardziej nadajacy sie na wesele podsumowujac gdybym ja szukała sukienki do tego zakietu to byłaby to własnie sukienka o takim kroju (bez golfu oczywiscie). W przypadku jak juz mowiłam kilku kilogramów za duzo i mankamentów figury których nie da sie zatuszowac majtkami czy rajstopami poszukałabym sukienki princeski o takim fasonie http://www.allegro.pl/item724486664_princeska_na_jesien_bez_wzor_roz_38_nowa.html#gallery i tak na przyszłosc najpierw sukienka potem zakiet.... zakiet nie moze byc podstawa stroju czyli czyms do czego dobiera sie reszte....

matko dziewczyno a cos ty sie mnie tak uczepila?? to sa przykladowe sukienki jakie udalo mi sie znalez w 10 min na necie, wkleilam wszystkie szare jakie ewentualnie pasowalyby, oczywiscie ze wazny jest material itd , co do babki dalej podtrzymuje swoje zdanie ale chodzilo mi w tym przypadku bardziej o kolor niz o fason, zreszta gdyby chcec polaczyc ten fason zakietu z sukeinka bombka trzeba najpier zmierzyc te rzeczy bo moze sie okazac to calkiem fajnym polaczenie, ale patrzac na nie osobno nie wydaje mi sie, co do odcinanych pod biustem gdybys czytala ze zrozumieniem napisalam a'la pastereczka z toy stoy- ale wybaczam ci to moze nie ogladalas tej bajki akurat ;]

kremowa- fajna kremowa sukienka :) mysle ze tez pasuje :) ta oliwkowa zdeydowanie nie, jakos nie widze tych kolorow razem i ma za szeroka gore, tak mi sie wydaje :)

Gość mendi5454
żakiet jest paskudny !watpie czy dopasujesz go do jakiejkolwiek sukienki ,ten fason ble ble nie w moim typie.

Gość rybitwa82
każdy ma prawo do swojego gustu. mi się ten żakiet podoba. lubię ten kolor, ładnie się układa na ciele i dobrze mi w nim :) a co myślicie o takiej sukience do niego: http://www.allegro.pl/item709765615_see_by_chloe_black_dress.html chodzi mi o sam fason. Myślicie, że fajnie by to razem wyglądało? albo taki: http://www.gendai.pl/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=847 tylko w innym kolorze?

co do pierwszej sukienki to jej glownym urokiem jest poszerzana gora, a zakiet niestety zgasi ja i juz nie bedzie efektu, pozatym jesli na wesele to jakas taka malo elegancka mi sie widzi :P druga natomiast idealnie do niego pasuje :)