Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reaaktywacjaa

10 przypadkowych faktow o Tobie.Reaktywacja

Polecane posty

Gość Reaaktywacjaa

Gość ttttthdugef
1.Mialam 10 partnerow seksualnych 2.Siedze wlasnie pol nago 3.Kocham czekolade 4.Nigdy nie bylam za granica 5.Boje sie samolotow. 6.Jestem straszna plotkara 7.Chce byc bogata i slawna 8.Dlugie w nosie :D 9.Uwazam sie za lepsza od innych 10.NIgdy nie przynaje sie do bledu

Gość Załamana Bez przyszłosci
1.Mam ojca alkoholika 2.Nie mam pracy 3.Mysle własnie zeby popełnic samobojstwo, ale boje sie ze bardzo skrzywdze tym mame. siostre i ze siostrzeniec nigdy nie pozna chrzestnej 4.Nie mam szczescia w miłosci, trafiam na samych dupków 5.Nie potrafie uwierzyc ze kiedys bedzie lepiej 6.Nie cierpie latac samolotami 7.Chciałabym sie pewnego dnia juz nie obudzic 8.Pragne normalnej kochajacej rodziny, miec meza, dzieci:( 9.Nie moge zdac egzaminu na prawo jazdy 10.Nie wierze ze skoncze studia nie mam pracy nie mam za co je zaczac i opłacic.......

Gość 1.Jestem atrakcyjna
2.Zawsze musze idelanie wygldac 3.Jestem pedantka 4.Lubie balaganic,ale porzadek tez lubie 5.Nie mam prawdziwych przyjaciol 6.Ojciec mnie bil 7.Uwazam,ze faceci to gnoje 8.Nie umiem jednak bez nich zyc 9.Lubie alkohol 10.Jestem wiecznym imprezowiczem

Gość kr tt
1 Jestem prawie uzalezniona od czytania prasy kobiecej 2 Jestem gruba (mam 25 kg nadwagi) ale dobrze mi z tym :) 3 Co roku spedzam wakacje w tym samym miejscu, w gorach 4 Kocham mojego meza 5 Nie lubie dzieci 6 Mam 26 lat 7 Uwielbiam kawe, czekolade i lody waniliowe 8 Bardzo dobrze gotuje 9 Nie pije alkoholu 10 Skonczylam studia, ale nie oge znalezc pracy

Gość LaDy_nO.vA
1 śmierdzi mi z pod pach 2 brud się ze mnie stacza 3 lubię wąchać swoja kupe 4 mam pryszcza w samym rowie dupy 5 obgryzam paznokcie 6 mam paskudne stopy 7 nie kocham mojego chłopaka (chyba) 8 wzbudzam litość w ludziach 9 śmierdząco pierdzę że feee 10 noszę majtki przez 2 dni

Gość baby little baby
1. panicznie boję się ciąży 2. tęsknię za byłym facetem 3. ważę 40 kg,a i tak wydaje mi się,że mogłabym jeszcze schudnąć :o 4. nie lubię faceta mojej siostry 5. w domu zawsze chodzę bez stanika 6. codziennie się modlę 7. chciałabym mieć bardzo bogatego faceta żeby nie musieć pracować 8. marzy mi się występ w jakimś programie muzycznym typu Fabryka Gwiazd :p 9. nienawidzę sprzątania 10. nie przepadam za słodyczami

Gość maneaterka
1 byłam w tzw. układzie seks bez uczuć 2 nie piję kawy 3 uważam się za bardzo brzydką 4 nie ufam facetom 5 jestem mega leniwa 6 drażni mnie moja koleżanka,która mówi tylko o sobie,ale nie potrafię jej zwrócić uwagi 7 zazdroszczę większości moich znajomych 8 często się samo okaleczam 9 chorobliwie pragnę miłości 10 nie umiem wybaczyć ludziom, którzy mnie w jakiś sposób skrzywdzili

1.jestem chorobliwie zazdrosna 2.mam pryszzce 3. mam maly biust 4.jestem uzalezniona od alkoholu 5.mam nerwice i ciagle wydaje mi sie ze umre 6.lubie kichac 7.nie uwazam sie za ladna i nie wiem czemu faceci tak mnie kochaja 8.obgaduje moje kolezanki 9.mam dosc mojej matki pedantki 10. chyba mam depresje

Gość nad pod w na
1 Nie przyznalam sie mezowi, ile mialam facetow przed nim (8) 2 Kiedys chcialam sie zabic 3 Wciaz jestem na diecie 4 Nie potrafie gotowac 5 Wydaje zbyt duzo pieniedzy na ubrania i kosmetyki 6 Chcialabym spedzic reszte zycia na jakies cieplej wyspie tylko z mezem 7 Nie lubie rodziny meza 8 Kilka razy w tygodniu chodze do kina 9 Nie mam pracy i nie chce miec 10 Mam 23 lata

Gość zmanierr
przypadkowe fakty :)

Gość Załamana Bez przyszłosci do
ciebie przeczytałam Twój wpis po pierwsze jezeli conajmniej trzy razy oblałas egzamin zapisz sie na bezpłatny jednodniowy kurs dla zestesowanych w Twoim WORDZIE taki kuras bardzooo pomaga zdac niby nic a 90% ludzi po tym kursie dziwnym trafem zdaje to jest taka pogadanka 1,5 godzinna z psychologiem na temat radzenia Sobie zs stresem i godzina an placyku darmowa cały kurs odbywa sie jednego dnia i jest za free naprawde warto sie zapisac :)) We wrocławskim Wordzie wiem ze jest Pozatym wogóle powinnas zmienic myslenie weź jeszcze raz przeczytaj swój wpis to jest cała lista tego czego nie masz Boze TY sama przyciagasz nieszczesześcia KONIECZNIE obejrzyj film SEKRET ja reguły z tego FILmu zastosowałam w zyciu i duzo sie zmieniło nie wszystko bo jednak jestem słaba ale duzo:)))

Gość Załamana Bez przyszłosci
Dziekuje za porade na pewno z Niej skorzystam:* a nie wiedziałam o istnieniu takiego kursu w ogole musze koniecznie tam zadzwonic i sie zapytac czy u mnie w regionie jest:) a co do filmu to musze tez zobaczyc, nie wiem jednak jakby mogł mi on pomoc...

1. Codziennie sie masturbuje 2. Codziennie chce uprawiac sex z moja laską 3. Lubie drapac sie po dupie 4. Lubie wysysac jedzenie z pomiędzy zębów, fajny zapach. 5. Uwazam ze jestem za chudy 6. Jstem pedantem, lubie błyszczeć 7. Nie lubie imprez, bo nudzą mnie strasznie 8. Myję sie 2 razy w tygodniu 9. Jestem złosliwy i przebiegły 10. Kłamie z taką precyzją ze gdy mówie prawde, to wiara mysli ze zmyślam.

Gość moja kolej teraz
1. mam 31 lat i mam swietne cialo 2. jestem straszna pedantka, ciagle sprzatam by dom lsnil czystoscia 3. bardzo dbam o siebie, wydaje mnostwo kasy na kosmetyki i perfumy 4. zawsze sie smieje 5. bywam naiwna i zbyt ufna :( 6. uwielbiam czytac 7. jestem dyskretna i mozna mi ufac 8. kocham moja rodzine ponad moje zycie 9. nie jestem dobrym kierowca :( 10. latwo sie wkurzam, ale szybko mi mija

Gość panienka o okienka
1 jestem szczesliwa mama i zona 2 koncze studia 3 mam super figure 92 60 89 4 faceci mnie zjadaja wzrokiem 5 jestem kopia - evy LOngorii 6 kocham slodycze 7 kocham sex w miejscach publicznych - basen, kino, parking 8 mialam 7 facetow 9 nigdy sie nie odchudzalam a waze 46,5 kg 10 jestem szczesliwa

Gość tokio Ice
1. Ciagle uciekam przed problemami 2. Nie umiem rozmawiac o emocjach 3. Jestem beksa 4. Ucze sie cholernie trudnego jezyka i juz mnie szlag trafia :) 5. Jestem piratem drogowym 6. Mam zajebista prace, i swietnych wspolpracownikow 7.Pale jak smok 8. Moj facet mnie nie kocha, a mnie to zwisa. 9.Organizuje dzis impreze, a taaak mi sie nie chce.. :D 10. chce jechac na jakies normalne wakacje, gdzies gdzie jest cieplo! I to juz!

Gość RUDA PIRATKA
1.MAM fiola na punkcie szant i morza 2.wybaczylam facetowi zdrade z moja siostra 3.facet czasem mnie bije 5.moje wiersze sa naprawde dobre 6.przpominam mala syrenke+wizualnie i mentalnie tez 7.czasem nienawidze wszystkiego i wszyzstkich 8.mam piekne mieszkanie 9.moja coreczka jest do mnie podobna 10.lubie robic przetwory

Gość dfdfdfdfd
1. Dłubie w nosie, i nie mogę się od tego odzwyczaić. 2. Zdradziła, i wcale nie żałuje 3. Czasami mam wrażenie że mogłabym być kobietą, która zarabia swoim ciałem 4. Ważne są dla mnie pieniądze 5. Jestem zazdrośnicą 6. Chciałabym być szczuplejsza, walczę z tym od kilku lat 7. Waże 57 kg 8. Czasami czuje się jak życiowa łamaga 9. Jestem naiwna 10. Jak byłam mała zostałam wykorzystana przez starszego kuzyna

Gość a a a kotki dwa
1. Mam brzydkie plamy pod pachami 2. strasnie szybkjo odrastaja mi wloski 3. mam przed wszystkim panicznego stresa. Strezsuje sie przed wyjsciem do ludzi. 4. wada wzroku -3,25 5. nie moge sie przełamac pokazac ludziom w okularach 6.nie wiem co chce robic w zyciu 7. mam tradzik 8. nie lubie piwa 9. nie cierpie brata swojego 10. bleee

Gość sexy lady 12345
1.mam mlodszego faceta 2.powiekszylam sobie piersi 3.nie lubie rano wstawac 4.przekraczam limit predkosci 5.nie lubie alkoholu 6.za to duzo pale 7.uwielbiam zakupy 8.mam slicznego synka 9.nie mieszkam w Polsce 10.mam prawie 30lat

Gość w zyciu sie do tego nie przyzn
1. od skonczenia 23 roku zycia mam proteze zebowa na 6 (gornych) zebow 2. mam 29 l. i nigdy nie pracowalam i nie wierze ze moglabym jeszcze znalezc prace 3. dlubie w nosie 4. uwazam sie za brzydka i nie wiem co we mnie widza faceci 5. mam cudownego meza 6. nie chce miec dzieci 7.boje sie o wszystko: o koniec swiata, wojny, choroby smiertelne itp. caly czas sie czyms zamartwaim 8. uzalam sie nad soba caly czas choc nienawidze tego 9. podniecam sie myslami, ze jestem wykorzystywana seksualnie 10. gardze ludzmi

Gość teraz pomarańczowa prawdziwa
1. codziennie myślę o ojcu, którego nie mam 2. byłam w szpitalu psychiatrycznym 3. chciałabym być w związku z kobietą 4. jak za dużo zjem, to prowokuję wymioty 5. należałam do sekty Pro Ana 6. zawsze stosunek seksualny sprawia mi ból 7. kiedyś odprawiłam czarną mszę 8. zdradzałam każdego swojego chłopaka, oprócz obecnego 9. nie ufam nikomu 10. gdyby ktoś mi zaproponował seks za pieniądze, to bym się zgodziła

1. slucham teraz King of Leon - Use somebody i zaczynam znowu tęsknić za moim byłym który słuchał często tej piosenki... :( 2. nie mam szczescia w milosci i chyba nigdy nie bede miala 3. bylam zakochana i calowalam sie z facetem mojej siostry, ktory za niedlugi zostanie jej mezem... :o 4.chcialabym nie zyc 5. nie wierze ze cokolwiek w zyciu bede w stanie osiagnac 6. chcialabym teraz sie upic a nie mam za co 7. bardzo bym chciala miec z kim porozmawiac 8. moze powinnam isc do psychologa? (patrz pkt 4 i 7) 9. znowu zaczynam miec depresje i chyba powinnam wrocic do swoich lekow, ktore kiedys odstawilam 10. chcialabym zeby to wszystko co wyzej napisalam bylo kłamstwem :(

1. Zrzucam własnie moje nadprogramowe 6 kg- dobrze idzie:classic_cool:. 2. Nie jestem z facetem od miesiaca, nie brakuje mi jego ale jeszcze czasem o nim sobie pomyślę. 3. Flirtuje z 3 kolesiami naraz. 4. W weekend mam zjazd na uczelni a strasznie nie chce mi sie tam jechać. 5. Moja praca jest tak nudna że prawie cały dzien siedze na necie. 6. Mam 23 lata i na koncie 5 partnerów seksualnych. 7. Chciałabym żeby mój przyszły mąz był reprezentacyjny i zajebiscie bogaty:classic_cool: 8. Gdybym nie chodziła do pracy zapewne dużo bym pracowała nad swoim wyglądem i czytała ksiązki i pochłaniała nowości kinowe. 9. Raz w zyciu koleś odmówił mi seksu, "bo mnie szanuje" 10. Chce 15nasta i jechac do domu:D

Gość mainiema
-mam 15 kg nadwagi -i tak ludzie uważaja mnie za zaje***bistą laseczke -mam callulit na udach i tyłku ale nikt o tym nie wie bo nigdy nie ubieram nic co jest krótsze niż do kolan -obsesyjnie reguluje brwi aż do momentu az stają się za cienki chociaz wcale tego nie chcę po prostu lubie to uczucie wyrywania włosków -mam jutro poprawkę a nic nie umiem -wypłata za tydzien a ja nie mam ani grosza i sępie od starszej siostry -podobają mi się starsi faceci (min. 5 lat) -nigdy takiego nie miałam (hahaha) -jestem emocjonalnym inwalidą a wszyscy myślą,ze zebrana w sobie i silna ze mne babka -mam chcicię a nie mam się z kim bzyknąć