Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carole12

planner slubny

Polecane posty

Gość carole12

hej moja siostra wziela slub i korzystala/w usa/ z plannera slubnego- co o tym myslicie?

Gość 1234567......
no cóż jak ktoś ma kasę to bardzo wygodne zlecić komuś organizację ślubu i nie trzeba zajmować się wtedy wszystkimi duperelami

Ja sie zastanawialm nad taka opcja, bo nie mieszkam w Polsce a w dodatku narzeczony nie mowi po polsku wiec wszystko jest na mojej glowie, ale poniewaz moja siostra bardzo mi pomaga obeszlo sie bez angazowania ludzi spoza rodziny :)

Gość Tulipany...
Na zachodzie planner to normalna rzecz u nas jeszcze troche czasu minie zanim to stanie sie norma. Ale dla zapracowanych i tych co chca miec troche inne i pomyslowe wesele to ta opcja jest najlepsza.

Gość kasiak29
ja tez korzystalam we francji tam to normalka goraco polecam!

Gość ellwelina
ja uwazam ze warto korzystac z planera, ale lepiej z rad doswiadczonych nie podobamisie ze trzeba sie tam logowac 9 http://www.weselnymarket.pl/ 9

Gość skonczcie z tą reklamą
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jeżeli nie masz dużo czasu na organizację ślubu i wesela, a chcesz żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik to zdecydowanie warto skorzystać z usług profesjonalisty! Spis sprawdzonych konsultantów ślubnych znajdziecie na http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Konsultant-slubny/