Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paryzanka za rok

kto doradzi

Polecane posty

Gość paryzanka za rok

codziennie od poludnia temparatura i skacze to 37,2 wieczorem wraca do normy. mial ktos cos podobnego?

Gość 1234567......
może to oznaczać że masz jakiś stan zapalny .... wg mnie powinnaś iść do lekarza i zrobić badania

W ciągu dnia to normalne, że temperatura skacze. Raz jest niższa, raz wyższa - dlatego jak stosuje się NPR nalezy mierzyc temperature zawsze w tym samym miejscu i o tej samej porze.. Masz inne objawy?

Gość paryzanka za rok
mam takie jakby uderzenia goraca przykladam wtedy to skroni zimny material. chodze taka jakas ospala i zmeczona, nic mi sie nie chce nie mam do niczego motywacji. nie wiem czy to tylko lenistwo ale takiego "lenia" nigdy nie mialam. bola mnie jeszcze miesnie karku. jesli pojde do lekarza to o jakie bdania prosic ? (oni czesto sama na sama krew daja, moze warto cos jeszcze? ) pzdr

Gość 1234567......
dobrze by było jeszcze do kompletu badania moczu wtedy wyjdzie czy masz podwyższone OB czy nie

Gość paryzanka za rok
a co to moze byc?

Badania moczu i OB? To dwa różne badania! A badałaś kiedys tarczyce? Może to z nia masz kłopoty? Cukier tez pewnie by się przydało. A ciśnienie masz dobre?

Gość paryzanka za rok
cisnienie mam raczej w normie. a na tarczyce wystarczy podstawowe badanie czy jakies szczegolowe jak one sie nazywaja? bo podstawowe czasem nic nie pokaze?