Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka2432

Dlaczego nie lubi sie dziewczyn tzw strojniś ???

Polecane posty

Gość Olka2432

Tak zauwazylam ze wiekszosc osob ma coś do dziewczyn które sie stroją. A nie przyszlo wam na mysl ze takie osoby mogą tez miec dobre serca i byc mile i dobre???

Gość Ono smierc zywycia
Bo jak wygląd mają pusty to i w srodku sa puste. Ok moga byc inteligentne ale inteligencja nie idzie w parze z zyciowa madroscia i zapewne prowadza bardzo prostacki tryb zycia bo laza caly czas na zakupy i paznokcie codziennie robia sobie. Nie lubie lalusi!!

Gość słodkie cukiereczki mniam
bo gdyby miałyby wybierać , wybrałyby ciuchy ponad wszystko:P

jeżeli przez stronie rozumiesz obcisłe mini, różwy top z napisem "i am sexy", białe kozaki do pół uda i podobne rzeczy to się im nie dziwię że nie są przekonani co do takiej strojniśi... pewnie ciebie bo inaczej byś nei płakała

Gość nie lubią i mają rację
trudno lubieć kogoś kto nie ma innego hobby poza tworzeniem swojego wizerunku

Gość ależ kotku
te strojnisie własnie są: dobre, miłe i PUSTE tak o nich każdy mysli a nie każdy lubi puste lale myślące o tym, żeby kolor sznorówki pasował do gumki na warkoczykach :o mężczyźni też lubią pogadać i trzeba miec wtedy o czym patrząc na taka lalę, od razu widać, że temat sie kończy na jej własnej dupie i kreacji nawet, jeśli ma dobre serce... :classic_cool:

Gość gwiazdka z niebaaa
wydaje mi się, że jeśli nie są to zadbanie nie jest przesadzone, czyli tak jak przedmówczyni napisała, że białe kozaczki i inne khm wiadomo co :O , ale po prostu zawsze są uszykowane, mają ładnie dopasowane do figury rzeczy, makijaż, itp. to jest to po prostu zazdrość. :) oczywiście każda kobieta jest inna i zdarzają się bardzo puste, ale także i miłe :) sama należę do osób, które bardzo dbają o swój wygląd i wiem, że zabrzmi to dośc nieskromnie, jednak to nie jest tylko moja opinia- nie należę do osób tępych. :) Najważniejsze- wszystko z umiarem :) Pozdrawiam :)

Gość gwiazdka z niebaaa
oj, przepraszam, przedmówca,a nie przedmówczyni- BNB ;)

Gość kapelaana
bo to jest take faceci to tchórze i dobrze wiedzą,ze nie mają u takiej szans;] i tu nie chodzi o krotką mini ...ja np. ubieram zazwyczaj dopasowane ciemne rurki ,top np. zwykły czarny,a na to sweterek rozpinany,również dopasowany o jakims ładnym fasonie i kolorze,do tego torba moze jakis fajny pasek,włosy zadbane,maluje tylko rzęsy i usta pomadką w kolorze skóry naturalnue wyglądająca+dodatki jakies delikatne kolczyki przy uchu ,łancuszek ...i równiez nie mam nikogo :) a nie spędzam dużo czasu na zakupach,po prostu umiem sie ubrac..a tez mnie mogą brac za paniusie wielką...trudno ich problem,ja sie nie zmieni ....mówią,ze wygląd nie idzie w parze z inteligencją ,nie wiem kto to wymyslił,ale jest to kompletna bzdura... i życiową mądrośc tez posiadam heh to przede wszystkim niestety...

Gość kobieta23
Ja też jak patrzę na takie "laleczki" to mam jednoznaczne skojarzenia, ale przejechałam się na tym stereotypowym myśleniu kiedyś. Poznałam dwie tego typu dziewczyny i okazały się na prawdę fajne i wcale nie głupie :-P Potem znimi gadałam o tym co myślałam o nich jak je pierwszy raz zobaczyłam. Powiedziałam prawdę, a one się zdziwiły i pytały dlaczego to im wyjaśniłam :-P

Gość gwiazdka z niebaaa
a jeszcze dodam od siebie- jeśli chodzi o relacje z mężczyznami- absolutnie nie mogę narzekać na brak powodzenia :) koleżanki mnie nie lubią, ale osobiście mi to nie przeszkadza. mam dwie czy trzy i szczerze powiedziały, że po bliższym poznaniu okazuję się być inna niż im się wydawało, kiedy mnie nie znały :) na plus :)

Gość kapelaana
a w malowaniu paznokci nie widze nic dziwnego :O zawsze mam na kremowy lub krwisty czerwony pomalowane paznokcie bo uwazam,ze ładnie to wygląda tym bardziej,ze mam ładną długą naturalną płytke.. malowanie zajmuje jakies 10min to co to jest ; O a w ogole czemu zawsze o kobietach są tematy,a juz o mężczyznach nie? co oni są tacy idealni?? wiecie czemu prawie każda dziewczyna ze soba rywalizuje? to ja wam odpowiem.. ,poniewaz jest o wiele mniej przystojnych i zadbanych facetow ,a kobiet pięknych jest o wiele za duzo.. to 5 takich muszą walczyc o jednego fajnego :O dlatego stwierdzialm,ze wole byc sama,niz walczyc z innymi o takiego pięknisia..