Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tal-alla

Szampon w sprayu 8211 uważajcie!!!

Polecane posty

Gość tal-alla

Chciałam wszystkich przestrzec przed szmponami w sprayu!! Nie używajcie!! Wyjechałam ostatnio na wakacje pod namiot, ponieważ miało nie być bierzącej wody, zabrałam ze sobą mokre chusteczki i szampon w sprayu do mycia włosów na sucho, żeby przez te 2 tygodnie nie mieć problemu z utrzymaniem chigieny osobistej. Przedwczoraj wróciłam do domu i zauważyłam, że włosy wyłażą mi garściami!!! Nie wiem, co teraz zrobić. Mam włosy do połowy pleców, muszę chyba obciąć, boję się że niedługo zrobią mi się łyse placji na głowie, a to wszystko przez ten głupi szampon! Miałam piękne włosy, a te dwa tygodnie to zaprzepaściły!! Więc ostrzegam, nie powtarzajcie mojego błędu!

Gość fghjgfsd
a z jakiej firmy mialas ten szampon? bo sa rozne a tez chcialam kupic na wyjazd

Gość woow.
Może to był szampon dla psa :D

Gość ja nawet nie wiedziałammmm
Prawde mówiąc ja nawet nie wiedziałam ze jest coś takiego:D

Gość tal-alla
Szczerze mówiąc nazwy firmy dokładnie nie pamiętam, jakaś obcojęzyczna nazwa chyba na S... tak się wkurzyłam, że wyrzuciłam butelkę, ale jak sobie przypomnę to napiszę!!!

Gość abcxyz
nic dziwnego, trzeba bylo przeczytac sobie wczesniej sklad, przeciez to sama chemia.

Gość goclawianka
O jezu, no to nie będę już na pewno używać po takiej historii. Jak chcesz jakąś radę na te włosy to mi jak miałam problem z wypadaniem pomógł onozis. chociaż mi wypadały tak po prostu ze stresu i złego trybu rzycia, tak mi powiedział dermatolog, no a po takim szoku chemicznym pewnie będziesz potrzebowała jakichś super specjalistycznych leków. Może jakaś terapia hormonalna? Nie wiem sama, jak to się właściwie leczy.

Gość konserwatorka
to prawda, te chemiczne środki potwornie szkodzą. ja pracuję jako konserwator zabytków i zdarzyło mi się, że kiedy przy jednym projekcie pracowałam z wyjątkowo silnymi odczynnikami (cały dzień w tych oparach), to też miałam potem problem w włosami. Trzeba bardzo uważać.

Gość żanetka
A ja slyszalam wlasnie, ze te suche szampony bardzo fajne i wygodne, kolezanka raz sprobowala i zadnych klopotow potem nie bylo, tylko trzeba dobrze wyczesac gesta szczotka.

Gość nie no szampony w sprayu
co to ludzie nie wymysla ... a swoja droga to faktycznie trzeba byc fleja zeby przez 2 tygodnie wlosow nie myc ;/ Jak ja bylam pod namiotem woda zawsze sie znalazla ...

do [zgłoś do usunięcia] nie no szampony w sprayu Dziewczyna chce przestrzec przed używaniem takiego świństwa, żeby ktoś sobie nie zaszkodził, a oczywiście znajdzie jedna taka przemądrzała, która nazwie ja fleją.

Gość ruppii
Dziewczyno, ty idź lepiej do dermatologa, jak tak sobie tą głowę zniszczylas... zamiast pisac na forum, lecz sie szybko!!

Gość tez mi przestroga
wlozyla wszystkie szampony w sprayu do jednego worka i je krytykuje !!! Nawet nazwy firmy nie potrafi podac. To tak jakby napisac szamon przeciwłupieżowy powoduje lupiez ...

Gość tal-alla
Mam wizytę u dermatologa zamówioną na za 2 tygodnie. Szybciej się niestety w tym kraju nie da, jeśli się nie chce płacić... Mogę wam opisać, taka zielono-żółta butelka jak od dezodorantu z dużym napisem dry.

wiem, tutaj jest tylko jeden taki zielono-zolty,ale widze ze sporo osob go uzywa,dziewczyny nawet nosza do pracy jak chca sobie odswiezyc fryzure i tylko przeczesuja szczotka. On sie chyba nazywa Batiste Dry Shampoo. Swoja droga to nazwy sie pamieta :P

jak pracowalam w aptece to on calkiem niezle schodzil, chociaz przyznam ze w wiekszosci to starsze osoby go kupowaly

ten szampon można użycz w nagłym wypadku i od razu na drugi dzień go umyć a nie stosować normalnie co 2 dni czy ile tam go używałaś przez 2 tygodnie ludzie czytajcie zastosowania zanim coś użyjecie bo potem są niepotrzebne problemy