Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snikerz

Pytanie do panów!!!

Polecane posty

Gość snikerz

Ile średnio zajmuje Wam uzyskanie PEŁNEJ EREKCJI?

Gość szybk bill
0,00001 sek.

Gość szybk bill
Zależy od tego, czy mój wujek Gerwazy ma zimne ręce, czy ciepłe

Gość znów mnie boli
W tym wypadku ważniejsze jest UTRZYMANIE niż UZYSKANIE :P .

Gość snikerz
wiem, że ważniejsze ale chcę wiedzieć ile u was to trwa bo u mnie ponad 1,5 minut:/

Gość znów mnie boli
Szczerość za szczerość: nie mierzyłem stopererm, ale głównie zależy od okoliczności, czasem parę sekund (jak jestem bardzo napalony), czasem parę minut(jak jestem zmęczony). Nie ma stałej reguły.

Gość Dackel
Zobacz jakie stronki są w opisie na moim gadu-gadu!!! Tylko uważaj,bo możesz być w szoku...!!! (żeby to sprawdzić dodaj mnie na chwilkę do swoich znajomych,a później-jeśli chcesz-wykasuj:).Mój numer : 16033578 Sprawdź to,żebyś później nie żałował/a!!! Pierwsza stronka daje Ci możliwość poznania Twojej największej tajemnicy jak tylko jest w Twoim życiu...!!! Ta stronka kryje sekret,o którym na pewno chciałbyś/chciałabyś się bardzo dowiedzieć!!! Druga stronka to super gierka w której w 5 minut można wygrać 100zł!!! (zamiast dwóch kresek wstaw dwie kropki,pomiędzy www a biz ;) ) Trzecia stronka to Loża Wtajemniczonych,jeśli do niej dołączysz (zarejestrujesz się) będziesz miał dostęp do poufnych bardzo cennych informacji,których strzeże Strażnik Loży Wtajemniczonych!!! A czwarta stronka da Ci trochę zarobić,ale nie tyle,co druga stronka,ale także polecam!!! P.S.- najbardziej polecam pierwszą stronkę,ponieważ to,co się można na niej dowiedzieć,chciałbym chyba wiedzieć każdy człowiek!!! Dlaczego? ,bo ta informacja jest ponadczasowa i bezcenna chyba dla każdego człowieka!!!

chłopie jak jesteś ostro napalony to tylko chwila ;-) ale jeśli masz problem czasowy to zwyczajnie zaczynaj od minetki i będzie OK. Gra wstępna jest doskonałym rozwiązaniem ;-))

Gość snikerz
teraz zmierzyłem sobie czas - 2:40min. Kurde mam dopiero 17 lat a już mam problemy z erekcją:/

odpusc z rękodziełem na 2 tyg. a potem wyjdz na miasto i polookaj panienki w krótkich spódniczkach - wróci do normy :D

Wiesz, jak będziesz sprawdzał co 5 minut to załamanie nerwowe masz jak w banku. Po 7 razie dojdziesz do 25 minut w czasie reakcji i tylko brzytwa Ci zostanie. Posłuchaj dobrej rady mojego przedmówcy i odpuść sobie ręczną robotę na miesiąc :-))