morelkaaa 0 Napisano Sierpień 26, 2009 Objawy: - od 2 miesiący przed terminem spodziewanej miesiączki występuje 7 dniowe lekkie brązowe plamienie (zazwyczaj trwało ono 1dzien i byl okres) - od 2 miesięcy okres jest skąpy 2,3 dniowy, jasna krew - ból jajników , szczególnie prawego - przed okresem potwornie bolące piersi - rano odczuwam mdłości, ale nie wiem czy sobie ich nie wmawiam ;) Było kilka sytuacji w których mogło dojść do zapłodnienia, generalanie stosujemy prezerwatywę jako śr. anty ale czasmi bywa też bez i dopiero pozniej kondom. Robilam bobo test ale wyszedl negatywny. W czwartek z atydzień ide do gina, jak myslicie może to byc ciąza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okres i ciąża Napisano Sierpień 26, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Sierpień 26, 2009 no włąsnie chodzi o to, że nie do końca to był okres taki jak zawsze miałam,a przeciez slyszy sie nieraz ze kobiety bedace w ciąży krwaią nawet do 3,4 miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmhm Napisano Sierpień 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego co mi wiadomo Napisano Sierpień 27, 2009 jak masz jasną krew to nie dobrze powinnaś iść do gina, może masz jakąs torbiel albo coś inego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach