Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LaDy_nO.vA

czy podoba wam się ta wspaniała nutka?

Polecane posty

Gość LaDy_nO.vA

Justysia Na Justysię czekałem przy studni Już myślałem że przeminoł wiek Nagle słyszę Justysi krok dudni Po tym mostku co wisi po brzeg. Więc gdzie jesteś Justysiu ty ma Więc gdzie jesteś ty moja kochana Popatrz księżyc na chmurkę się pcha Kiedyś pewnie chciała na sianie. REF: La la li - la la la A wieczór taki upojny La la li - la la la / bis Najważniejsze że Jestem przystojny Na gałęzi usiadł se ptak Chyba gałąź się pod nim nie złamie Potem ptak, by usiadł na wznak Kiedyś pewnie chciała na sianie Lub zagroda spłoneła cała I chałupa też razem z dachówką Tyś się jedną Justysiu została Cholenderskiej rasy jałówką REF: La la li - la la la ... x2 REF: La la li - la la la ... x5 Na Justysię czekałem przy studni Już myślałem że przeminoł wiek Nagle słyszę Justysi krok dudni Po tym mostku co wisi po brzeg. Więc gdzie jesteś Justysiu ty ma Więc gdzie jesteś ty moja kochana Popatrz księżyc na chmurkę się pcha Kiedyś pewnie chciała na sianie. REF: La la li - la la la A wieczór taki upojny La la li - la la la / bis Najważniejsze że Jestem przystojny Na gałęzi usiadł se ptak Chyba gałąź się pod nim nie złamie Potem ptak, by usiadł na wznak Kiedyś pewnie chciała na sianie Lub zagroda spłoneła cała I chałupa też razem z dachówką Tyś się jedną Justysiu została Cholenderskiej rasy jałówką REF: La la li - la la la ... x2 REF: La la li - la la la ... x5 ahh a jeszcze muzyka jaka piękna tu macie http://w899.wrzuta.pl/audio/9h153Z9EK1O/disco_polo_-_milano_-_justysia :***

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować