Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja i on

Podczas masturbacji sikam/

Polecane posty

Gość Ja i on

mam problem;/ dość nietypowy... Otóż mam wspaniałego chłopaka już można powiedzieć... Wszystko już w łóżku zostało przez nas odkryte:) Tylko gdy mój partner stymuluje palcami wewnątrz mojej pochwy i jeszcze przy tym mnie liże jest mi bardzo dobrze tylko moje doznania k0ńczą się na zsikaniu się;/ On nie bierze tego do siebie stwierdził że tak musi być, ale ja jestem innego zdania... Czekam na konkretną pomoc ;/ czy któraś z was miała coś podobnego ? mam to leczyć czy jak?

Czasem podobno podobne uczucie jest przy podraznianiu pktu G wewnątrz pochwy, po którym nastepuje wytrysk kobiecy. Porada techniczna - wysikaj się przedtem? ;) :classic_cool:

Gość Ja i on
próbowałam;/ ale gdy właśnie jest mi tak dobrze to wtedy sikam ? nie miałam nigdy orgazmu, to tak ma wyglądać m.ój orgazm czy jak? Myślałam ,że orgazm to wielkie uniesienie że na sekundy urywa sie film czy coś takiego;/

Gość Ja i on
no nie;/ naprawde tak się staramy :) a nasz sex to najlepsze co mnie spotkało uiuu

Gość audi Q7
sikam,nie moge hahahah! ile ty masz lat? nie slyszlalas o wytrysku kobiecym? to nie mocz tylko bezwonny plyn :D :D

Gość maros
Słuchaj audi Q7 on ma rację

Zakładam, ze autorka rozróznia mocz od płynu wytrysku ;) Jak to z tym jest, co?

Gość Ja i on
Dzięki;p Mam 24 lata tak na marginesie i jakoś wcześniej mnie to nie interesowało bo z nikim nie sypiałam;/

Gość Ja i on
odrózniam;/ Mój partner też tak stwierdził;p i masz rację on bardzo dobrze po pewnym czasie wyczuł punkt G i może jednak przez to tak jest?

do autorki : ja też tak mam...tylko że czuję pieczenie. Uczucie tak jakby chciało się siku jest często. Może dlatego że palcami podrażnia tez i pęcherz? - przecież to wszystko jest bardzo blisko siebie. pzdr. 222

Gość Ja i on
do mami3 i mnie też piecze ale juz wtedy gdy na siusiam ;/

Gość bfgt
o mamo! Na anatomii to Ty się nie znasz! Gdzie punkt G, a gdzie pęcherz moczowy!

ja nie siusiałam..może kiedyś, bardzo dawno temu troche poleciało.;-) A te pieczenie to takie dziwne uczucie...hmmm...nie wiem też o co chodzi w tym..:-)

Gość Ja i on
jeśłi piecze cie podczas penetracji to myślę że partner natarł ścianki w środku i od tego tak piecze

Gość Ja i on
hee 222 dałaś nam dobry wykład:) tamta wyskoczyła o ATONOMI... To sie popisała;/

Gość Ja i on
i jeszce źle napisałam:) I jak ja mu to mam wytłumaczyć teraz_ nie chciaabzm y tego reyzgnowa i on te nie bo to jest wspaniaz poczatek a nie chce caz czas na niego siusiac.... kilka razy po smakowalł-

Gość Ja i on
klawiatura mi się przestawiła... sorrry

Co do składu płynu nie ma zupełnej pewnosci - zwykle uważaja, ze to nie jest mocz, mimo ze odczucia ogólnie podobne. jeżeli u Ciebie to jednak jest mocz, to jak mówiłem... wypróznij sie przedtem? ;) Poza tym nie mówiłas, czy bawiac się sama tez przeżywałas cos takiego. Dochodzisz "z łechtaczki"?

Gość Ja i on
hmmm nie wiedziałam ze 222 jest mężczyzną:P Próbowałam sikać przed samym początkeim ale to nic nie daje;/ niepotrafie dojsc nawet porzez ,,łechtaczke'' poniewaz gdy stymuluje ja lub mój partenr mam takie przyjemne i nie przyjemne uczucie jak by mnie bolało i zaraz się wyrywam mu lub zabieramn rękę;/

Moze inne dziewczyny się wypowiedzą? Wydaje mi się, na podstawie tego co piszesz, ze jezeli jest to przyjemne - co przeżywasz - może to byc jakaś forma orgazmu. Nie ma jakiegos stałego wzorga przezywania, moze byc nawet rózny u róznych, co dopiero u róznych osób. Wydaje mi się, że jestes jeszcze bardzo młoda, do tego masz specyficzna budowę - i ten orgazm jest jeszcze czyms nowym dla Ciebie i Twojego ciała. Mozliwe ze z czasem moze się zmieniac, i bedziesz nad nim lepiej panować. Kobiety zwykle ucza się orgazmu z czasem, u facetów jest to funkcja wrodzona.

"Nie ma jakiegos stałego wzorca przezywania, moze byc nawet rózny u tej samej, co dopiero u róznych osób." - tak powinno byc.

Gość Ja i on
Dzięki Ci bardzo:) Jeszcze spróbuje sie czegoś na ten temat dowiedzieć:)

ja też tak mam podobno to normalne i u niektórych kobiet sie zdarza takżesie nie martw :) i to jest mocz nic innego!

Gość zadawaczpytan
dobrze , że nie srasz

Gość audi Q7
no nie moge!! to jest mocz hahahahah,dzieci czy co??