Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja i on

Podczas masturbacji sikam/

Polecane posty

ja mysle ze to nie mocz ja mam to samo, jak moj partner robi mi minetke i do tego palcowka, mam wtedy MEGA orgazm ze az tryskam i zdecydowanie nie jest to mocz tylko wyrtsk kobiecy, kiedys w to nie wierzylam dopoki mi sie to nie przytrafilo, choc za pierwszym razem oboje bylismy w niezlym szoku haha

Gość gość
chryste. dla wszystkich: tak, to mocz. macie tak poniewaz macie orgazm. odprezacie sie, a razem z tym wasze misnie i pecherz. tak o to sie moczycie. pecherz wysyla do mozgu informacje gdy chce sie wam do toalety gdy nie jest pelny, a i tak nie wysikacie wszytskiego co w nim jest.

Gość gość
wytrysk kobiecy jest podobny do spermy i glutowaty. to ja ta z góry. gość

Gość gość
ojjj zazdroszczę twemu chłopakowi taka przypadłość tp prawdziwy skarb - jestem facetem i siuśki wymieszane z płynem ejakulacyjnym to smakowita podnieta dla nas :))))

Gość gość
Dam Ci przykład zdrowy facet jak jest podniecony i ma pełną erekcję choćby chciał nie może się wysikać choćby miał pełen pęcherz ale może się spuścić. Kobiety mają podobny mechanizm, w czasie dużego podniecenia spróbuj się wysikać ? W czasie pobudzenia strefy G następuje wytrysk u kobiet. Wytrysk następuje w czasie orgazmu, ale często przed orgazmem na 2 -3 minuty wcześnie, spróbuj niech partner dalej pieści strefę G nie zmieniając tempa i niech zwraca bardziej uwagę na strefę G niż na łechtaczkę. Łechtaczka w tym momencie jest twoim wrogiem do dojścia do orgazmu ze strefy G lepiej jest pocierać przestrzeń między łechtaczką a ujściem cewki , oraz r****m kolistym na około cewki.

Gość gość
Zobacz czy masz dołeczki venus na plecach. Panie z dołeczkami dużo dużo częściej tryskają niż bez dołeczków