Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona gracza

Zony graczy

Polecane posty

Gość zona gracza

czy ktoras tak ma? trafil mi sie maz, ktory moglby cale zycie spedzic przed komputerem i grac, grac, grac... ostatnio doprowadza mnie to do szalu, bo olewa inne sprawy nie pamietam kiedy ostatnio bylismy na spacerze, kiedy obejrzelismy razem film... :-( naprawde zaczynam miec dosc moze ktoras tez jest w takiej sytuacji i wie co robic?

Gość Burza na Warszawa
moj gra przez internet w zaklady bukmacherskie i juz mam dosc!!!!

Gość kordyt
mój przestał grać jak jego playstation cichcem opchnęłam na allegro i mu wmówiłam, że je ukradli :P

Gość kordyt
oczywiście, że chciał, ale wymyśliłam tyle pilnych zakupów, że już nie miał na nie pieniędzy :D teraz niby zbiera, ale próbuję przekonać go do pilnego remontu :classic_cool:

kordyt --> Ty cwana i przebiegla kobieta jestes! ;-) moj na pewno kase znajdzie na nowe :-( Wam tez nie chca poswiecac czasu? i wszystko maja w nosie?

Gość Burza na Warszawa
moj wczoraj kupil laptopa i siedzi i sledzi wyniki.

przez caly wolny czas ;) Jezeli granie jest rozrywka (i to jedna z nielicznych) tylko jednej strony to rozumiem, ze druga nie potrafi tego pojac. U nas nie ma tego problemu bo oboje gramy, jest to jedna z wielu rzeczy ktore nas lacza, ale jezeli u was jest inaczej to musicie wypracoac jakis kompromis. Dla niego granie tez jest wazne (i zawsze to lepsze niz szlajanie sie po knajpach z kumplami ? ) ale pogadaj z nim, ze oporcz komputera ma tez prawdziwe zycie, czas na spacer z toba, zajecie sie dzieckiem (jezeli je macie), pomoc w domu itp. Powiedz mu, ze dajesz mu czas na granie ale ma tez pamietac ze nie jest sam ;)

Gość kordyt
trzeba sobie radzić, cały rok mnie zaniedbywał, normalnie czułam się jak powietrze czasami :P dlatego musiałam działać radykalnie, bo to już pod uzależnienie podchodziło, o ile już nim nie było. rozmawiałaś o tym ze swoim lubym?

Gość Ktoś taki
Nie trafił Ci się taki mąż, tylko takiego wybrałaś, więc teraz kombinuj.

Gość panna z parasolem
Mój szanowny pan M tez siedzi i gra , i wkurza mnie to ze wiecej czasu spedza przed kompem na tych swoich wyscigach niz z nami :-( jak zrobie mu wojne to na kilka dni przystopuje , ale z drugiej strony to wole aby siedzial i gral niz mialaby mi sie gdzies wluczyc ...

burza.. --> u mnie w domu sa dwa komputery i laptop :-O wiec nie ma mowy o tym, ze niby "ja teraz potrzebuje i korzystam z kompa" polejka --> widzisz, to nie jest tak, ze ja zabraniam mu grac wiem, ze maz to lubi, to jego hobby, odpoczywa przy tym... ja tez wtedy mam swoje sprawy - poczytam ksiazke, obejrze film (zawsze sama), spotkam sie z kolezanka... ale wszystko ma swoje granice! po co ja z nim jestem?! by spedzic z nim 5 min. przy stole podczas obiadu?! to ja dziekuje za takie malzenstwo! nie macie pojecia ile razy probowalam z nim rozmawiac i pojsc na kompromis ech!

ktos taki --> nie masz racji! nie wzielam sobie gracza! bralam normalnego faceta, ktory z latami zostal opetany glownie przez "strzelanki" :-O

Gość panna z parasolem
zona gracza doskonale Cie rozumiem bo u mnie jest identyczna sytuacja , moj M to czasmi w pospiechu obiad je aby zdazyc na kolejny wyscig :D

to zaczenij tez grac ! skopiesz mu tylek i za kazda jego 'smierc' bedzie 10 minut robil ci masaz stop ;)

Gość panna z parasolem
u mnie juz byly przerabine strzelanki , fudbol teraz na topie jest formula a ja glupia jeszcze zgodzilam sie na to aby kupil sobbie nowsza i lepsza kierownice do gier :-0

polejka --> moze nie uwierzysz, ale kiedys probowalam grac w kilka gier, myslalam, ze moze mnie wciagnie i zrozumiem... ale - nie!! nic mnie nie wciaga, a tym bardziej "strzelanki" po prostu wiem, ze jest wiele innych rzeczy wazniejszych i im nalezy poswiecic swoj czas

panna.. --> macie dzieci? ja mam syna (prawie 9 lat) i juz zalapal bakcyla od tatusia :-O na szczescie mam jeszcze jakis wplyw na mlodego i ma pozwolenie grac tylko w weekend a maz nie lubi pilki noznej, zazwyczaj strzela, czasem polata samolotem albo samochodem (tez ma kierownice - full wypas - skora!)

Gość panna z parasolem
zaczytalam sie na innym topiku :D tak mamy dziecko corke tez prawie 9-cio letnia , lubi posiedziec i pograc ale wszystko w granicach rozsadku , przykre jest to ze ona sama nieraz mowi ze tato wiecej czasu poswieca na grach niz z nami mowie mu o tym ale mam wrazenie jakbym do gluchego mowila . Czasmi naprawde jestem bezsilna , ale tez widze jego zafascynowanie i radosc jak uda mu sie wygrac czy jak jest najlepszy na wysciach , ja to rozumiem ze kazdy powinnien miec jakies hobby , ale nie powinno tez sie zapominac o swoich najblizszych . Ja obecnie nie pracuje zajmuje sie domem , dzieckiem jego calymi dniami nie ma w domu , wraca z pracy wezmie prysznic , podczas kolacji zamienimy kilka slow a potem znika i zamyka sie w swoim pokoju i potrafi przegrac do polnocy . Najbardziej mnie wkurza jak przychodzi do lozka kiedy ja juz prawie zasypiam i zaczyna odrazu dobierac sie do mnie :-( a pozniej jest oburzony jak mu mowie ze ja nie chce szybkiego sexu ze potrzbuje wiecej czulosci i bylabym szczesliwa aby chociaz polowe czasu poswiecil nam a nie tylko na swoich wyscigach ...