Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ..........

CZY JESTEM SOLAREM, PLASTIKIEM ITD????

Polecane posty

Bo już nie wiem... Noszę krótką spódniczkę bo akurat nogi moje mi się podobają, bluzki tez z dekoltem ale umiarkowanym. Maluję się tylko troszkę cienia i tusz, tyci pudru. Nie chodzę na solarium bo to okropne. Włosy mam jasny brąz, ciemny blond. Czy ta spódniczka i bluzka klasyfikuje mnie jako solaro-plastika??? Bo już nie wiem. A zauważam z wypowiedzi na forum że jest się albo solaro-plastikiem, albo szarą myszką, no więc czym ja jestem???

Gość daj fote to ocenimy

no coś ty, nie będę wrzucać moich zdjęć do netu, przecież każdy może je znaleźć

Gość ee bez foty to nie ma

Gość tabakiereczka
jak na mój gust to chyba normalna jesteś. nie masz napompowanych cyców (?), plastiku w postaci tipsów na paznokciach długości takiej, że pieniążka z ziemi nie podniesiesz... (?), na solarium nie chodzisz...

Gość jasmin4545
A która z dziewczyn nie nosi od czasu do czasu mini, albo bluzki z dekoltem? Gorzej gdy łączy się jedno z drugim, do tego złota torebeczka, TIPSY (!) i tandetna biżuteria i ogólnie ciuchy z bazaru. W mini naprawdę można wyglądać sexy i na poziomie, ale bez tandentej otoczki do tego.

sory :D Przerwa w dostawie prądu... co za skandal! Nie noc o ty żadnych plastików na paznokciach czy w biuście, w życiu! Czułabym się jak z obcym ciałem. Nie, nie traktuję forum jak wyroczni.