Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly ksiaze

Pije ktos dzis?

Polecane posty

>koniec wakacji czyżbys miała naście lat? >szczesliwa milosc, no zobacz a zwykle ludzie pija przy nieszczesliwej miłosci :) >ochota na piffko :)

Gość ojojojojjjjjj
ja bym sie napila-->a czy ty nie za bardzo wymagajaca kobietka ?masz tu wyborowe towarzycho,ze inni by ci pewno pozazdroscili takiej smietanki tow.:)nie narzekac mi tam i usmiechnac dziobek a chlop sie sam napatoczy!

Gość ja bym sie napila
ja juz mam chlopaka ale jeden chlop to dla mnie za malo :P kobieta zawsze musi miec na oku drugi obiekt :D

Gość ojojojojjjjjj
hi hi oj Ksiaze jakze ja bym chciala miec nascie latek ;)a widzisz jednak koniec wakacji napawa mnie tesknotka za latem :)

Gość ojojojojjjjjj
Tylko mnie kochaj swietny!;)

Ja polecam film DZIEWCZYNA MOJEGO KUMPLA dawno nie widziałam tak dobrej komedii!! A teksty są takie, że można się posikać w relacjach damsko - męskich. typu - Ssij, matka, ssij, samo sie nie wyssie :) :) :) juz mam fazę.

Gość ojojojojjjjjj
a Koliberek nam tu sie chyba zainteresowal Ksieciuniem ;)moze nam sie jakas parka odnajdzie ...hmmm....kto to wie?

Gość ojojojojjjjjj
hi hi dobra startujemy z wiekiem...bede pierwsza -ta odwazna Asia jestem latek 25 :)no to brudzia ze mna ?

>30?? mniej:P >DZIEWCZYNA MOJEGO KUMPLA widziałem , tez polecam , mnóstwo smiechu ;) a Kac Vegas widziałyscie?:D tez jest fenomenalny :)

Gość ojojojojjjjjj
22?

Gość ojojojojjjjjj
Koliberu ale fajnie ze nie jakies gimnazjum z nami tu przysiada !

Gość ojojojojjjjjj
eeee no to ja juz uciekam nie przeszkadzam ;)ale mam nadzieje na jakies weselicho hehe

Gość ojojojojjjjjj
denko widac ot co :(

hahahaaaa :D oczka mam kolorowe ;) zielono - szaro - niebieskie. z daleka wyglądają jak niebieskie.oczka podobno mam ładne ;) a Ty? ojojoj - siedzisz z nami!!! pisz jak wyglądasz ;)

Gość ojojojojjjjjj
jeszcze chwilke zostane :)Ksiaze -tak na forum?hihi Koliberku -blondynka oczy zielono-szaro-blekitne tez podobno ladne a usmiech jak mowia rozswietla ciemne nawetpochmurne niebo ha!:)joł to nie moje slowa -z reguły skromna jezzzzdem :)

>a Ty? a moje oczęta sa koloru piwnego. Mi osobiscie srednio sie podobaja bo ja lubie kolor zielony... ale to u kobiet :D >księciunio, parsknęłam śmiechem właśnie:D:D no co spowiadac mi sie tu :P

Gość ojojojojjjjjj
koliberek mamy cosik wspolnego-oczeta :)no to chlup!