Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REFVGTRG

CIĄŻA MOZLIWE?

Polecane posty

Gość REFVGTRG

mYSLE ZE RACZEJ PRAWDOPODOBIENSTWO JEST ZNIKOME I TO BARDZO ALE CHCE WIEDZIEC CO MYSLICIE, BARLAM TABLETKI YASMIN 2 I POL ROKU, ODSTAWILAM MIESIAC ETMU, OKRES MIALAM OD 3 DO 5 SIERPNIA PRZY CYKLACH 28 DIOWNYCH, NO I KOCHALAM SIE 24 SIERPNIA BEZ ZADNEGO ZABEZPIECZENIA, PIERWSZY RAZ W ZYCIU MI SIE TO ZDAZYLO... OCZYWISCIE MOJ FACET NIE SKONCZYL WE MNIE NO ALE BYL JEDNAK SEX BEZ PREZERWATYWY... MYSLE ZE PRAWDOPODOBIENSTWO CIAZY JEST ZNIKOME ALE Z KOLEI KOLEAZNKA LEKARA STRASZY MNIE ZE PO TABLETKACH PRZEZ PIERWSZE MIESIACE PO ODSTAWIENIU JAJNIKI NADRABIAJA I MOZA OWULOWAC CZĘSCIEJ WIEC SAMA NIE WIEM CO MAM MYSLEC, NIE DENERWUJE SIE ,DZIECKO MOZE SIE PRZYTRAFIC NIE BEDE ZLA, ALE CIEKAWA JESTEM CO MYSLICIE NA TEN TEMAT? MAMA SIE COBAWIAC CZY NA LUZIE ZYC DO OKRESU?

lekarka mowila prawde. jesli jeszcze nie minely 72h od stosunku to idz po espacelle..lepeij zapobiegac niz leczyc.

Gość RDFGY
NIE NO MI DZIECKO NIE PRZESZKADZA ;) CO BEDZIE TO BEDZIE ALE CIEKAWA JESTEM...

Gość FGXCGFD
POZATYM JEST CZWARTEK A JA ASIE KOCHAMA W PONIEDZILEK WOEC I TAK ZA POZNO , TRUDNO SIE MOWI, MAM SWOJE LATA WIEC NIE BEDZIE TRAGEDII ;) ZOBNACZYMY CO Z OKRESEM POWINIEN BYC W NIEDZIELE