Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z przyszłoscią

dziewczyny wychodzcie za obcokrajowców . polacy dadzą tylko biede i nijakosc

Polecane posty

Gość dziewczyna z przyszłoscią

Gość grgvrtg
no wlansie dlatego wychodzimy za obcokrajowcow, no i oczywiscie sa duzo przystojniejsi od polaków;)

Gość ale mnie rozbawilas
Hahahaha ja mam jakos meza Polaka i nie zamienilabym go na zadnego obcokrajowca.Jakos nie mam z nim biedy i nijakosci.

nieeeee no dziewczyny, przestancie klepac farmazony! Polak be bo biedny, albo obcokrajowiec be bo cos tam. moj maz jest Finem, tak jakos wyszlo. ze najbardziej mnie zauroczyl. Mialam polskich chlopakow i byli super, przystojni, z pomyslami na zycie. moi bracia tez sa super i ich kobiety nie narzekaja. ale mnie wkurzaja takie uogolnienia, z ktorych nic nie wynika!

Gość Wacek bez
na szczescie tych , ktore sie kwalifikuja zagranice jest niewiele. nizszy sort tu zostaje w biedzie i nijakosci

Gość to na pewno prowokacja
:):):):):)

Gość prowokacja czy nie
ale szczera prawda. chleb drogi - doopa tania

Gość fdsfd
jaką biede ? Przeciez Polska nie jest biednym krajem . Jakis nieuk szerzy kłamstwa .Zdecydowana wiekszosc świata jest biedniejsza niż Polska .. Biede masz na Ukrainie gdzie ludzie zarabiają średnio 200 zł miesięcznie .. Ale jesli chcesz wiedzieć nieuku to jest jeszcze ze 100 panstw biedniejszych od Ukrainy .. JEdz do Indi tam zarabiają 60 zł miesięcznie ..

Gość Anna 26
witam Was. wygralam 100zl za rozwiazanie quizu. zreszta sami sprawdzcie. nic nie tracicie tylko roziważcie. stowa piechota nie chodzi. pomyslalam a co mi zalezy........ podaje Wam linka bo niby dlaczego tylko ja mialabym zarobic? kazdy ma do tego prawo. pozdrawiam www.superquiz.pl/?t=1937

Gość bbbbbbbbbum
a ile kosztuje ten sms?;p

Gość ewelao
A potem afery, bo on zabrał dziecko i nie chce oddac, ciąganie się po sądach i gazetach :/ Lepiej swój rodowity, to przzynajmniej bliżej