Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arnikas

Proszę u chwilę uwagi!!

Polecane posty

Gość Arnikas

Po co ten topik , żeby uświadomić coś wszystkim tu piszącym. Większość topików jest w stylu czy to ciąża....zauważcie że w większości przypadkach okazuje się że przychodzi okres i panika się kończy. To forum to jeden wielki śmietnik. Rozumiem tematy staram się o dziecko, jestem w ciąży czy pytanie jaka wyprawka dla małego, na co uważać w ciąży, czego nie robić. Oki takie tematy są wporządku ktoś może nie wiedzieć a ktoś może coś poradzić. Ale tematy dostałam okres ale wcześniej uprawialam petting czy może jednak jestem w ciąży doprowadza mnie do szału. Sama staram się o dziecko ale nie zakładam codziennie nowych topików czy boląca ręka może oznaczać ciąże. Opanujcie się kiedyś można było coś ciekawego poczytać teraz nie ma. Ja jak mam jakąś wątpliwość wyszukuje tematu który mnie intereduje i już

Gość paulinka1919111
No tak rzeczywiscie - masz racje... Niektore laski pytaja o takie glupie rzeczy, no ale jesli chca to nikt im nie zabroni... Ja osobiscie nie czytam o takich problemach, bo zajscie w ciaze to dla mnie normalna rzecz, bo sama jestem w 36 tyg ciazy i objawy sama zauwazylam w swoim organizmie nie pytajac innych czy to napewno ciaza... itd itd pozdrawiam

Gość Jestem w 14 tc
Macie racje, jednak nie łudziłabym się, że któraś z tych jakże "mądrych" dziewcząt (trudno je kobietami nazwać) przeczyta ten topik i przestanie zadawać bzdurne pytania.

Gość renteganiaczko
Wlasnie o to mi chodzilo!! Świetnie to ujelas... dla tych co sadza ze sa w ciazy proponuje nie zameczac sie i zrobic prosty test: przykladamy raczke (a najlepiej noge) do ekranu wciskamy enter nastepuje skanowanie z drukarki wyciagamy wynik testu ciazowego (ewentualnie gdy brak owego urzadzenia zalecam szybki bieg do skrzynki bo tam juz listonosz czeka z wynikiem) :) Tak chyba nalezy tepic glupota- na glupie pytania glupie odpowiedzi!!

Gość zgadzam się z autorką
ale ja takich tematów ie czytam nawet nie chce psuć sobie nastroju :) ale miejmy nadzieje,ze z koncem wakacji skonczą sie takie głupie tematy i w końcu będzie mozna posiedziec tu i poczytac coc ciekawego pozdrawiam