Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

____

OGROMNY pająk obok łóżeczka !!!!!!!!!!

Polecane posty

Wczoraj za łóżeczkiem znalazłam takiego pająka: http://plfoto.com/568145/zdjecie.html Szok! Nie było Nas 2tygodnie i po powrocie coś takiego. Wie ktoś coś na jego temat? Jest groźny? Oczywiście zabiłam odrazu! Nigdzie więcej go nie było, przeszukałam wszystko. Mam porządek w domu... sprzątam wręcz pedantycznie. Najbardziej przeraziło mnie, że był za łóżeczkiem :(

Gość to się nazywa arachnofobia
na takim zbliżeniu nie da się rozpoznać co to za gatunek, w Polsce nie ma pająków niebezpiecznych dla człowieka, ani jadowitych :)

Gość 56kaja
to nie jest zdjecie tego pająka,widac jak sprzatasz, sam rynek tylko:)bachora zjesc nie powinien.

Gość ontek
Przyjdzie drugi i Cie zezre:classic_cool:

Gość to był synuś później
przyjdzie tato:P

Gość n1kol
nigdy nie słyszałam żeby w Polsce żyły jadowite pająki ;)

Ale ten to na pewno mutant jakiś, z jakiegoś laboratorium uciekł. I jest mięsożerny, żywi się dziewicami i małymi dziećmi. I pewnie był wielkości psa. I śmiał się tak szyderczo...

Gość Cóż za wyszukane zdjęcie
Wiesz co, myślałam, że zrobiłaś zdjęcie pająkowi który siedział za łóżeczkiem, a tu jakaś wyszukana fotka. Wybacz, ale jeśli nie jesteś znawcą bądź miłośnikiem pająków (po wypowiedzi sądzę że nie) to skąd wiesz, że to był akurat taki??? Weszłam na ten topik, bo raz widziałam pająka w łóżeczku mojego malucha i też się przestraszyłam, ale widzę, że tu lepiej się nie wypowiadać...

Gość pyk
bo to ona zrobila to wyszukane zdjecie?