Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

Wlasnie zauwazylam ze moj byly wzial slub jest mi smutno

Polecane posty

Pewnie powiecie ze jestem chora...bylam z nim 2 lata temu...nie bylam wtedy jeszcze osoba doswiadczona...on byl 8 lat starczy ode mnie..chcial robic te rzeczy ale ja jeszcze nie chcialam....po tym jak sie z nim rozeszlam znalazlam chlopaka z ktorym jestem do dzisiaj,jestesmy ze soba od poltora roku...i nie wiem dlaczego ale ostatnio mecza mnie sny z bylym...chcialabym sprobowac z nim to czego nie sprobowalam bo zaluje...chcialabym wiedziec jak to jest pomimo tego ze mam chlopaka ktorego kocham mocno...ludzilam sie dzisiaj z nadzieje ze rozszedl sie z ostatnio dziewczyna...wchodze na nk patrze a on ma tam zdjecia slubne...jestem w szoku bo to niepodobne do niego zeby bral slub...

Gość
😭 wzruszylam sie:classic_cool: a tak serio to daj spokoj, przypomnij sobie, czemu z nim zerwalas i pomysl, ze masz juz to za soba i dobrze:P wszedzie dobrze gdzie nas nie ma i w naturze czlowieka lezy tez rozmyslanie nad tym ''co by bylo gdyby babcia miala wasy'' ;) ciesz sie swoim obecnym TZ a o tamtym zapomnij, zycie jest za krotkie, zeby odgrzewac spalone tosty;)

mi tez ostatnio sni sie moj byly i mecza mnie te sny :o:(

Gość Hept
Nie mysl o tym co bylo, tylko o tym co jest tu i teraz. I sie nie rozczulaj nad soba. Masz faceta, ktorego podobno kochasz, to sie nim zajmij.

kocham go ale czuje ze chcialabym zobacyc jak to jest z innym(czyt. z bylym) moze dlatego tak mam bo obecny facet jest moim pierwszym w tych sprawach...

Gość Hept
No ale to glupie podejscie bardzo i egoistyczne. Musisz sobie poukladac w glowie. Czy bardziej chcesz zobaczyc jak to jest z innym. Czy bardziej kochasz swojego faceta i chcesz mu dac wiecej. Jesli opcja numer jeden to nie przyprwaiaj mu rogow, tylko sie z nim rozstan, slowem uszanuj go. Jezeli opcja numer dwa, to rpzestan to roztrzasac. Zaakceptuj takie mysli ze po prostu sa i w koncu same mina.

szczerze kocham go ale seks nie sprawia mi przyjemnosci...nie mam na niego z nim ochoty...i to od dluzszego czasu...sama nie wiem...mam takiego dola:( wszystko sie sypie przeze mnie chyba:(

Gość to zachowaj twarz i odejdz
inaczej bedziesz straszna koorva