Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Chcia艂abym byc zwyk艂a...

Moja uroda, moje przeklenstwo...

Polecane posty

Nie wiedzia艂am gdzie o tym napisac a musze wylac to co le偶y mi na sercu.. Zaczn臋 od pocz膮tku, zawsze si臋 wyr贸偶ni艂am chocia偶by nawet wzrostem 180cm, ale to ju偶 nie w tym problem, wyr贸偶nia艂am si臋 urod膮, jestem 艂adna i dlatego ludzie Dziewczyny mnie nie lubi艂y. Za to faceci uwielbiali, i jest tak do dzisiaj, choc juz mam rodzine, dziecko, meza. Od szko艂y jak pamietam na samo wejscie przywita艂a mnie grupa ch艂opako, bylam zestresowana, dziewczyny lustrowa艂y mnie oczami i mia艂y miny jakby mia艂y mnie zabic. Przez ca艂膮 szko艂e unika艂am facet贸w, chcia艂am miec kolezanki, nie ubiera艂am si臋 jak one w sp贸dniczki itp, poprostu jeansy bluzka i ok. Chociaz nawet w tym wygl膮da艂am za dobrze jak dla nich. Wkoncu znalaz艂a sie dziewczyna, moja przyjaci贸艂ka wszedzie chodzi艂ysmy razem, czas szkoly minal szybko. Zaczal sie okres pracy, nie zosta艂am przyjmowana nigdzie tam gdzie szefem by艂a kobbieta dziwne? Ale gdzie szefem by艂 facet owszem, za to wsp贸艂pracownice nie szczedzi艂y docinkow. Nie wytrzyma艂am psychicznie odesz艂am. Wpad艂am w wir internetu, czat贸w. I na czacie poznalam mojego meza, szukalam kogos dla kogo nie bedzie najwazniejszy moj wyglad, tylko co mam w srodku. Czy on taki jest p贸艂 na p贸艂 wiadomo jak to jest. Najbardziej przykre jest to ze i tak sobie nie radze, boje sie ludzi, jak mnie beda oceniac...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewelao
Wrzu膰 foto :)

Udost臋pnij ten post

Nie chce pokazywac zdj臋cia, napewno nie na forum zreszt膮, opisa艂am tylko to co mnie boli, nie musz臋 czytac kto co s膮dzi o mnie, ju偶 za du偶o sie wys艂ucha艂am. Wi臋c przepraszam was ale zdj臋cia nie poka偶臋.

Udost臋pnij ten post

Ten link to nie ja wys艂a艂am, kto艣 si臋 podszywa :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ifdrdf
Ja pewnie ejstem troche mlodsza od Ciebie, ale rozumiem Cie bo mam podbnie ... choc wcale nie uwazam, ze ejstem ladna. Do tej pory mam malo kolezanek, od kolegow sieodizolowalam, ze zwzgledu na zazdrosc wlasnego chlopaka. Zawsze mezczyzni ladniejs ie do mnie usmiechaja niz kobiety, no i fakt jest taki , ze z chloppakami lepiej sie dogaduje ... chcialabym to zmienic, ale nie ylko ode mnie to zalezy ...

Udost臋pnij ten post

Ja siebie te偶 nie uwa偶am za b贸stwo, jestem jaka jestem tego nie zmienie. Oczywi艣cie 偶e sie wszystkim nie podobam, nie ma chyba takiej osoby na 艣wiecie kt贸ra by si臋 wszystkim podoba艂a. Nie napisa艂am tego postu by ktokolwiek mnie ocenia艂, bo tak jak napisa艂am mam dosc ocen. Co do workowatych rzeczy, takich nie ubieram, ale te偶 nie zak艂adam takich kobiecych kt贸re bym chcia艂a. Jedynie dla m臋za, lub jak z nim wychodz臋, sama nigdy. Nie chc臋 si臋 narazac na przykre docinki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim zdaniem nie uroda
jest twoim problemem a S艁ABA PSYCHIKA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ifdrdf
w liceum mialam paczke dziwczyn i chlopakow, zawsze 3malismy sie razem, ale potem dobiajly mnie glupie docinki dziwczyn. Ze wygladam jak wieszak, ze nie mam cycek, ze to, zetamto ...ze ja to dziwna jestem i niemadra ... Tak i zawsze tak ejst, ze jak widzi ktos kogos ladnegoto zawswsze ten ktos musi byc glupi ;] jakos tsralam sie przezyc liceum ... Udalo sie . Do tej pory mamy ze soba kontak, jednak ja staram sie jak najmniej z nimi spotykac, nie zwierzac sie ... Ostsnio same zaczely rozmowe, przyznaly , ze mimo tego, ze jestem b, szczupla, pasuje to do mnie i kazda z nich mi zazdrosci . Powiedzilam im o moich uczuciach itp. Gdy doszlam do domu zastanowilam sie co ja robie ... Tyle ile one mi naublizaly itp. to wcale nie sa kolezanki. Teraz widze siez nim od czsu do czasu. Malo o mnei wiedza, nie chce by wiedzily wiecej ...

Udost臋pnij ten post

Tak masz racje psychika ju偶 dawno mi siad艂a, Tobie te偶 by siad艂a po tylu latach s艂uchania 偶e co艣 zawdzi臋czasz tylko i wy艂膮cznie urodzie, ze ludzie Ci臋 nie nawidz膮 bo jestes 艂adniejsza, a mo偶e nawet wyw偶aszasz si臋 bo tak wygl膮dasz. Nie daj膮 Ci szansy na poznanie si臋, oceniaj膮 Ci臋 w przeci膮gu pierwszych chwil, i do ko艅ca masz przylepion膮 karteczk臋, a nie daj Bo偶e 偶eby jakis facet u艣miechn膮艂 si臋 do Ciebie a nie do tych os贸b to ju偶 wog贸le masz krech臋 po ca艂ej osobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurde nie kukam
zamiast sie cieszyc ze jestes 艂adna i zdrowa to ty sobie jakies problemy stwarzasz?? moze to wina zbyt wysokiej samooceny ?? i kolezanki cie nie lubi艂y nie dlatego ze jestes 艂adna tylko zbyt pr贸zna?? inni ludzie na swiecie cierpi膮 z powodu choroby, umieraj膮 a ty masz problem bo jestes zbyt 艂adna? prosze kochana zrob sama sobie przys艂ug臋 i puknij si臋 w g艂owe

Udost臋pnij ten post

Irdrfr... Masz racj臋 ja te偶 s艂ucha艂am teksty tupu, wygl膮dasz jak anorektyczka, te d艂ugie w艂osy Ci nie pasuj膮, i og贸lnie ca艂a nie pasuj臋 do siebie a w szczeg贸lnosci do nich.

Udost臋pnij ten post

Ja jestem pr贸偶na??? Czytasz wszystkie moje wpisy, ja nie cierpi臋 z tego powodu, tylko boli mnie to 偶e ludzie potrafi膮 w ci膮gu 3 minut zniszczyc cz艂owieka i dobijac go przez reszte zycia. Tylko tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vedere
Ale czego oczekujesz od nas? Ze bedziemy ci wspolczuc, ze jestes piekna(jesli jestes)?? Jestes zalosna:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurde nie kukam
spoko to moze w koncu przestaniesz przejmowac sie tym co mysl膮 inni i zaczniesz Zyc w艂asnym zyciem ?? wyobraz sobie co w takim razie musz膮 czuc niepelnosprawni kiedy id膮 ulic膮 a ludzie ogl膮daj膮 sie za nimi, albo komentuj膮 ich wygl膮d/ za艂osne ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vedere
tylko boli mnie to 偶e ludzie potrafi膮 w ci膮gu 3 minut zniszczyc cz艂owieka Jesli ktos potrafi cie zniszczyc przez 3 minuty, to znaczy, ze masz mega slaba psychike i nie nadajesz sie do pracy. Przestan uzalac sie nad soba, obarczac wina za wszystkie swoja niepowodzenia twoje " wielka urode" i zacznij zyc i dzialac:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moim zdaniem nie uroda
mylisz si臋.... mysl臋, 偶e po prostu nie dosta艂a艣 odpowiednio w "dup臋" od zycia, dlatego przejmujesz si臋 takimi duperelami jak opinie innych... ... dorabia艂am jako fotomodelka na studiach... te偶 mam m臋偶a, dw贸ch slicznych synk贸w, dobr膮 prac臋...a opinie na mj temat s膮 rozmaite, bardzo czesto na maxa wredna, po prostu wielu ludzi kieruje si臋 zawisci膮, chce si臋 dowarto艣ciowa膰 moim kosztem.... ale powiem Ci szczerze mnie to zwisa i powiewa jakie inni maja ze sob膮 problemy... z 2 dzieci i firm膮 mam tyle ukr臋tu, 偶e nie mam czasu tego roztrz膮sa膰 :P ... i jak mam okazj臋 si臋 "odwali膰" na jak膮艣 imprez臋 to robi臋 to bez wahania nie ogl膮daj膮c si臋 na opinie.... bo musz臋 wyluzowa膰, przy takim tempie zycia czy si臋 to komu艣 podoba czy nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ifdrdf
Tak, ja oczywiscie gdybym mogla to bym w sobie wszystko zmienila ... Kiedys im powiedzilam, ze ja sobie sie wcale nie podbam ... moj typ urody wcale nie jest ladny i ze gdynby sie dalo to chetnie bym sie z kims zamienila... Zaczely gadac, ze jestem nienormalna, ze co ja od siebie chce , zebym sie puknela w glowe itp. Tak wiec roznie z nimi bylo, raz mowily tak , a raz tak ... Nigdy zadnej nie uprzykrzylam co do urody ... W sumie staralam sie nic na ten temat nie mowic , na swoj rowniez jak najmniej . Nie wiem jak one to postrzegaly, ale ja nigdy sie z tym nie odnosilam z wysokosci . Ubieralam sie roznie, lubie czasem kombinowac z moda, ale ich zdaniem to byl smiech na sali ... gdy np. mialam krotko obciete i czarne paznokcie, lub czerwone . Czesto sie ze mnie smialy ...

Udost臋pnij ten post

no i widzisz sedno, ja nikogo nie oceniam po wygladzie, czy tez jest niepe艂nosprawny czy co innego, i ja tez nie chce byc oceniana, ale ludzi nie zmienie, ca艂ego swiata tez nie, trzeba zyc dalej i prze艂knac to wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurde nie kukam
wniosek: wszystkie baby s膮 nienormalne

Udost臋pnij ten post

skoro nie chcesz pokaza膰 fotki to jeste艣 pasztetem a wszystkim wkr臋casz:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vedere
Sa ludzie, ktorzy zawsze beda usprawiedliwiac swoje niepowodzenia jakimis bzdurnymi powodami, a to uroda, a to brzydota, a to wredna kolezanka, a to pech i tak mozna wymieniac w nieskonczonosc. Uzalanie sie nad soba jeszcze nikomu nie pomoglo.

Udost臋pnij ten post

ka偶dy co ma urod臋 to jest kim艣(chyba 偶e tv nie ogl膮dasz) tak偶e daruj sobie ok:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurde nie kukam
dobra juz sie nie odzywaj bo twoje wpisy s膮 za艂osne. myslisz ze tylko ty na swiecie jestes ""pi臋kna""/? to pomysl sobie jak okropnie ze swoj膮 urod膮 musi si臋 czyc Taryn Davidson albo Kasia Strusinska -.-

Udost臋pnij ten post

Nie dosta艂am w dup臋?? Oj dosta艂am i to porz膮dnie, i tu juz nie w kwestii znajomych a raczej dziecinstwa, domu jaki mia艂am, ale to juz inna historia. A Ty gratulacj臋, osi膮gn臋艂a艣 du偶o, firma.., lepszy byt, studia itd ja tego nie osi膮gne艂am i raczej nie osi膮gn臋 :)

Udost臋pnij ten post