Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kamil urgo

Opatrunki Z srebrem Na oparzenia a Ciezko gojace sie rany!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Kamil urgo

WITAM WSZYSTKICH!!!!! Jakis czas temu doznalem ciezkiego oparzenia na szczescie z niemieckiej apteki dostalem w Polsce ciezko dostepne badz w ogole specjalne opatrunki 10cm x 10cm ktore zawieraja srebro oraz inne substancje wspomagajace gojenie. Opatrunki w Niemcach sa warte za 10szt w zaleznosci od firmy 46Euro do 75Euro. Moje oparzenie zagoilo sie super zero blizny>>>> Opatrunek jest z specjalnej siateczki poliuretanowej ktora nadaje strukture skorze. Zostalo mi 28 sztuk takich opatrunkow + 3 innej firmy. Wszystkie sa sterylne zapakowane fabrycznie w aluminiowych torebkach calosc przez caly czas trzymalem w lodowce (tak trzeba postepowac gdy ma sie do czynienia z srebrem w masciach opatrunkach). Chcialbym je oddac za drobna oplata osobie potrzebujacej ktora nie che miec problemu z gojeniem i bliznami po prostu po co maja lezec i sie zmarnowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W razie checi prosze o kontakt!!! Firma to francuskie Urgo wszystkie sa wyprodukowane w niemczech. 30 plastrow X srednie 50Euro=150Eurox4zl=600zTyle w niemieckiej aptece w polskiej pewnie z 800zll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno taniej nie kupicie!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena do negocjacji mysle ze za 300zl moge odsprzedac!!!!!!!!!!! Pilne inaczej oddaje je do pl apteki lub do szpitala tam moze sie przydzadza

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Takie plastry w polskiej aptece kosztuj膮 20z艂, a na ubezpieczenie 15z艂. Powiniene艣 si臋 wstydzi膰!!!!! 呕erowa膰 na czyim艣 nieszcz臋艣ciu???? NIE 艁ADNIE!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupi艂am te plastry w Polsce i za opatrunek 10na 20zap艂aci艂am 15 z艂 wi臋c nie sciemniaj go艣ciu tutaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
LUDZIE ZASTAN脫WCIE SI臉 ZANIM CO艢 NAPISZECIE! Ten Pan ma racj臋 偶e w Niemczech te plastry kosztuj膮 ok.50 Euro,kupowa艂am w aptece w Niemczech dla siebie,poniewa偶 poparzy艂am sobie nog臋,bardzo mi pomog艂y i szybko si臋 goi rana.Macie ochot臋 to kupujcie nasze podr贸bki i zobaczcie jaki b臋dzie efekt.Zaznaczam,偶e ten Pan nie 偶eruje na was,bo tyle kosztuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam sprawdzona ma艣膰 Argotiab i nic wiecej. Smarujemy 2 razy dziennie i jak r臋k膮 odj膮艂. Naprawde niezwykle skuteczna ma艣c na takie problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na ci臋偶ko goj膮ce si臋 rany wykorzystuje tylko www.granulox.pl . rany zdecydowanie szybciej si臋 utleniaj膮, dzi臋ki czemu zasklepianie si臋 ich jest przyspieszone. Polecam zapozna膰 si臋 ze szczeg贸艂owym opisem produktu, naprawd臋 warto mie膰 go w apteczce, zw艂aszcza na jaki艣 sportowych wycieczkach gdzie jeste艣my nara偶eni na r贸偶ne uszkodzenia mechaniczne sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nam bardzo pom贸g艂 preparat www.argotiab.pl z jonami srebra. Stosowali艣my ten preparat u mojej babci na stop臋 cukrzycowa...mam taka my艣l,ze dzi臋ki temu specyfikowi uratowali艣my stop臋 babci .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez stosowa艂am ten preparat z jonami srebra Argotiab i to u mojego niemowlaka. Lek jest bardzo dobry i nie powoduj臋 skutk贸w ubocznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰AsiaBasia238
Jak by艂am ma艂a, to strasznie spali艂am si臋 na s艂o艅cu i sk贸ra zesz艂a mi naprawd臋 grubo, moja mama smarowa艂a mnie wtedy kremem z jonami srebra i bardzo pomog艂o, nawet nie mam blizn.

Udost臋pnij ten post