Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolllka*28

WROGOŚC ŚLUZU - ciąża, potem poronienie - prosze o opinie kobiety ktore mają ...

Polecane posty

Gość dolllka*28

podony problem!!!! zaszłam w ciąże nie było z tym problemów udało sie za 1 podejsciem, czułam sie świetnie (prócz senności) 8 tydzien plamienia, szpital podtrzymanie, wróciłam do domu wszystko było wporządku, po tygodniu serduszko przestało bić. po zabiegu miałam robione badania bakteriologiczne (hlamydia, cytomegalia i inne)badania ok. na własną rekę zrobiłam sobie badanie na przeciciała antyplemnikowe (z krwi) i badanie wyszło słabo dodatnie. na badaniu pisało ze trzeba powtórzyc za trzy tygodnie, ale nie zrobiłam powtórki. lekarz zbagatelizował ten wynik ze nijak ma sie on do mojego przypadku poronienia, poniewaz po 1 nie miała problemów z zajsciem w ciaze. a ja wyczytałam ze kobieta własnie miała 2 poronienia przez przeciwciała antyplemnikowe niby zachodziła w ciaze bez problemów ale przeciwciała uszkadzały plemniki i jak juz doszło do zapłodnienia to płód przestał sie rozwijac podobnie jak u mnie. --------------------------] wiec nie wiem gdzie mam sie doszukiwac prawdy podobno jak kobieta zachodzi w ciaze nie mozna mowic zeby miała przeciwciała plemnikowe,,,,,bo w nia zaszła, przeciwciała mają te ktore nie mogą zajść w ciaze prosze o opinie kobiety ktore maja taki problem

Gość dolllka*28
pewnie ze tak zrobię, ale moze jest tu ktos z podobnym problemem ?

Gość maggiii
ja mam niestety taki sam problem.. :( lekarz tylko proponuje invitro po ktorym juz raz poroniłam. Chcialabym aby znalezli przyczyne bo moze najpierw powinno sie wyleczyc przyczyne poronienia kt moze miec zwiazek z wrogoscia (byc moze0. Szkoda ze watek jest stary i nikt tu nie zagląda już :( A moze Autorce sie udało? :) pozdrawiam