Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromelka

co myslicie o potrojnum analu?zobacz film

Polecane posty

Gość podnieciłam się. serio

Biedna kobieta. To straszne że ją tak potraktowali. Ciekawę czy ona chociaż wie że robią jej krzywdę ?

Gość a mnie się podobało i własnie
miałam orgazm, choć mi wchodzi tylko jeden kutas w doope, mojego męża konkretnie, i nie chce więcej, ale film mnie podniecił.

Gość a do uczulonej na głupote
skoro jesteś uczulona na głupotę to pewno już masz mega - wysypkę - wszak odbytnica to część jelita grubego i uczą tego chyba w gimnazjum. oprócz tego jest okrężnica i kątnica. nie jestem biologiem, ale takie rzeczy się po prostu powinno wiedzieć. homo sum humani nihil a me alienum puto

Gość okropne zezwierzęcenie
:O

jeśli ktoś zmusił tą panią to tego filmu, groził śmiercią lub szantażował- to współczuję. ale jeśli ona sama wybrała taką drogę, taką pracę to cóż- nie mamy prawa oceniać. ps. mnie ten film nawet podniecił. gdyby było tam zezwierzęcenie nie podnieciłby mnie, bo brzydzę się animal-seksem.

Gość fan anal
Przecież ona jest tak rozjechana że pojedynczy to się tam utopił, żeby coś poczuć to tylko w trójkę albo jakimiś pakułami uszczelnić.

hoho ale bym taka z taka pania sie zabawil, zanurzal bym cala twarz w tej jej slodkiej kakaowej dziureczce... MNIAM

Gość Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość bbbbbbbbbbbbbbfddswwf
na 3 bym się nie zdecydowała, ale dwóch mam co jakiś czas, co prawda jeden jest w dupie a drugi w cipce ;) polecam, jest super:)