Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooośśś

dni plodne

Polecane posty

Gość ktooośśś

Mam do was prośbę obliczycie mi kiedy mam dni płodne ?? podam wam miesiączkę od marca : w marcu dostałam 24 a skończyła mi się 28 w kwietniu tez dostałam 24 a skończyła mi 28 w maju zaś dostałam 28 a skończyła mi się 4 czerwca później dostałam 30 czerwca a skończyła mi się 5 lipca następnie dostałam 10 sierpnia a skończyła mi się 14 sierpnia. I czy ktoś od razu może mi powiedzieć dlaczego mam tak nieregularne miesiączki ??

Gość to zalezy od
mialaś regularne miesiączki później przyszło lato, zrobiło sie gorąco itd, i może od tego troche sie rozregulował możliwe że dzisiaj masz dni płodne i duże szanse na potomka:-) sprawdz czy masz śluz itd może dzisiaj tobie się uda wystarczy wpisać sobie w google kalkulator dni płodnych i ci wszysko wyliczy ale musisz sprawdzic z innymi zy też tobie tak wychodzi ja tak zrobiłam i jestem już w 8 miesiącu:-)

Gość ktooośśś
tylko mi się dwa razy w roku zdarza mieć regularną miesiączkę tzn. przez dwa miesiące dostaje tego samego dnia okres i po takim samym czasie mi się kończy. a tak to przez resztę czasu mam nie regularną miesiączkę. Ale dzięki za odpowiedź :)