Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana14793

Czy jesteM W ciąży ?? ratunku

Polecane posty

Gość Załamana14793

Kocha lam się z moim chłopakiem od 3 tyg co sobota. Nie zabezpieczaliśmy się, ale przed wytryskiem wyciągał go. Ja mam normalni okres ale był krótszy niż zwykle i mniej obfity. Jestem jakaś słaba ciągle bym spała boli mnie głowa nie mogę jeść bo jak patrze na jedzenie to mnie mdli . Raz mam doła a za chwile radosna ;(( czy to możliwe że jestem w ciąży???

Gość ulala***
To jest bardzo mozliwe!! Czemu sie nie zabezpieczaliscie?? Chcesz zostac mlodą mamusia?? To gratuluje bo to najlepsza metoda :D

Radzę zrobić test i będzie wiadomo.Możliwość przy przerywanym zawsze istnieje.

Gość radze dla pewnosci zrobic
test ciazowy. Taka metoda zabezpieczenia jaka stosowaliscie to zadna metoda. Niestety jest mozliwe, ze jestes w ciazy. Chociaz zalezy o ile mniej obfity byl okres. jesli prawie go nie bylo, to masz jak w banku ze to ciaza. na przyszlosc myslcie... no chyba, ze chcecie teraz dziecko :)

Gość Ajudy
Niestety jest możliwość, że jestes w ciąży. To, że Twój chłopak nie skończył w Tobie nie ma żadnego znaczenia. Przed wytryskiem kropelkuje - tam też znajdują się plemniki. Jeśli kochaliście się od 3 tygodni co sobotę, to pewnie trafiliście na Twoje dni płodne. Jeśli tak żadko uprawiacie sex, lepiej używać prezerwatyw lub tabletki antykoncepcyjne. Teraz radziłabym Ci zrobić test ciążowy po 14 dniach od ostatniego sexu. Powodzenia!

Nie prawda ja tez mialam miesiaczke mala obfita i nie mialam tak nigdy wczesniej bylam w Norwegii miesiac czasu kochalam sie z swoim chlopakiem miesiac wczesniej zanim pojechalam z zabezpieczeniem i nie mam miesiaczki a w ciazy nie jestem usg test robilam i brak LUTENYL bralam teraz skonczylam czekam na miesiaczke

Gość Agel_2010
raczej nie jesteś ,bo miałaś okres jaki by nie był :),ale kochana nie praktykuj tego w przyszłości, bo stosunek przerywany to najlepsza metoda na wpadkę