Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pojecia

Pytanie do fryzjera/fryzjerki

Polecane posty

Miesiac temu zafarbowalam sobie wlosy na ciemny braz. Wyszedl prawie czarny. Dzis kolor sie troche zmyl, ale i tak jest za ciemno. Moj naturalny kolor to ciemny blond. Zle sie czuje w tych ciemnych. Czy jest jakas szansa rozjasnienia ich np. przez pasemka? Nie wyjda pomaranczowe?? Bardzo prosze o pomoc!

Nikt nie jest w stanie mi odpowiedziec??

Gość widze ze tu tylko ludzie
"pomagaja" zeby dokopac. Jak cos banalnego to nie ma chetnych

Gość ipaipaipa87
ja bym nie ryzykowala:p jak jeszce farbowałas palette to na 100% wyjdzie ci rudy

Gość trudno rozjaśnić
zresztą było o tym już tysiące razy a więc szampon specjalistyczny tzw peelingujący (pytaj w salonach fryzjerskich) płukanie w soku z cytryny mycie nawet dwa razy dziennie szamponem przeciwłupieżowym (mają składnik który wypłukuje barwnik)

Gość trudno rozjaśnić
a eksperymentowanie z pasemkami bym sobie darowała bo wyjdzie marchewa albo gdy użyjesz rozjaśniacza zamiast farby spalisz włosy i będo miały konsytencję gumy lub waty

Gość trudno rozjaśnić
uzbrój się w cierpliwość i stosuj metody które poleciłam, najdalej za 10 dni włosy powinny być jaśniejsze słonko też wyciąga kolor

jeśli chcesz uzyskać jaśniejszy bronz powinnaś udać sie do fryzjera, tam powinni ci zrobić lkąpiel rozjaśniająca a potem nałożyć pożądany odcień brązu, nie zalecam próbowania przejścia na blond