Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz i dwa

swiecąca twarz, oliwka z parafiną

Polecane posty

Gość raz i dwa

Otóż mam swiecącą się twarz a szczególnie policzki, nos i czoło. Mam skłonności do pocenia się bardzio częstego .. npo minimalnym wysiłku moje czoło jest jeszcze bardziej błyszczące od potu, chocbym sie myla co godzine czolo wraz sie swieci a na nim od groma pryszczy.. na nosie i, policzkach pryszcze tez sa ale jest ich mniej niz na czole a ono moje pytanie.. czy mogę powstrzymać pocenie się na czole ? czy to przez pot na moim czole jest tyle pryszczy ? dlaczego moja twarz calyu cza sie blyszczy ? czy jak bym uzywala do twarzy oliwki z parafina tak samo bym sie pociła i swiecila ? robilam eksperyment, dwa dni myhlam twarz co 30 minut i po dwoch dniach ilosc pryszczy na twarzy sie zmniejszyla.

Gość ona3334
dziewczyno! przestań szorować twarz jak głupia, bo to tylko wzmaga produkcje łoju! 2x dziennie wystarczy! a parafina to produkt destylacji ropy naftowej. działa bardzo niekorzystnie na skórę. ale jest tania i dlatego używana jest w wielu kosmetykach. jest to straszny zapychacz! nic tak nie zatyka porów jak parafina i osoba z tłusta skóra jak ty powinna unikać kosmetyków do twarzy, które ja zawierają. ręce mi opadły. poczytaj sobie o pielęgnacji tłustej skóry np na wizażu, a jak juz się musisz maziać oliwką to wybierz taka z lepszym składem