Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen_Abbigail

Czy wrazliwosc jest jeszcze w cenie?

Polecane posty

Gość Sen_Abbigail

On- po 40-tce. Typ intelektualisty . Ona dziesiec lat mlodsza. Nie potrafi ukryc jakie on robi na niej wrazenie. W jego obecnosci traci rozum i prawie przytomnosc z wrazenia... Rece drza, glos drzy i wogole dramat. Czy dla niego jej zachowanie moze byc smieszne/dziecinne/glupie. Czy moze mezczyzna podobaja sie tak dziwacznie, "staroswieckie" reakcje w swiecie pewnych siebie kobiet?

Gość
nie pokazuj... wróć - niech ona nie pokazuje jak bardzo jej na nim zależy, inaczej przegra tę grę ;)

Gość Sen_Abbigail
To nie gra. Ona nie chce niczego pokazywac. To widoczne jest jak na dloni, samo. Pytanie brzmi, czy to bardzo zalosnie wyglada, w odbiorze mezczyzny.

Gość Sen_Abbigail
Chyba brak odpowiedzi, to tez odpowiedz. No coz, widocznie smieszna tez musze byc dla niego...

Gość to ty11111
uwazam że wrażliwość jest w cenie dla normalnego faceta. choć może to wykorzystywać...

To czy doceni czy też uzna za żałosne zależy od tego na kogo trafiłaś. Życzę Ci żeby nie okazał się typem, którego kręci tylko gonienie króliczka a jak go złapie to dziękuje za uwagę. Bądź sobą. Co ma być to będzie :)

Gość aaaaaaaaassss
czemu do kurvy nędzy piszesz ona a nie ja ? dlaczego nie piszesz w pierwszej osobie ?

Gość Sen_Abbigail
Dopiero zajrzalam do watku. Myslalam, ze stanelo na wieloznacznej ciszy. A tu niespodzianka. Bardzo wam dziekuje. :) Teraz zaczynam patrzec troche inaczej na te sytuacje, dzieki wam. I mam nadzieje, ze jego odczucia podobne sa do waszych. I mnie nie jest juz tak glupio. A dlaczego pisze o sobie w trzeciej osobie? A dlaczego nie?

Gość vedere
Szczerze? Facet na pewno to widzi i nie sadze, aby go to ujmowalo. Pewnie troche go to smieszy i rownoczesnie lechce ego, ze tak dziala na kobiete:D A nie mozesz sie troche opanowac w jego obecnosci?

Gość Sen_Abbigail
Odpowiem pytaniem na pytanie. A ty potrafisz zatrzymac mysli w glowie? Potrafisz, chociazby na chwile zatrzymac akcje swojego serca? Raczej nie, prawda. No wiec ja tez nie potrafie zapanowac nad tymi uczuciami. Probowalam. Ale sie nie da. Wiec mam dwie mozliwosci, albo zaakceptowac ten stan i pocieszac sie, ze moze to nie jest az tak zalosne. Albo wyprowadzic sie na inna planete. Z wyprowadzka bedzie trudno, ze wzgledow finansowych, wiec...