Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka123

objawy ciazowe?

Polecane posty

Gość mirabelka123

dziewczyny za wczesnie zebym zrobila test ciazowy, ale sprawa jest taka: mam 32 dniowe cykle, 14 dnia cyklu byl stosunek z finalem we mnie( byl to zeszly piatek) od niedzieli mam potworne bóle podbrzusza, klucie skurcze, ciagniecia, ból jajników, czesciej oddaje mocz, czuje jakies takie bulgotanie w brzuchu, mrowienie, codziennie boli mnie glowa, mam zmienny nastrój, ciagle jestem zmeczona i szybko sie mecze, ale piersi nie bola wcale, czasem tylko cos zakluje.Tylko tem brzuch mnie strasznie boli, prawie caly czas i zastanawiam sie czy moge juz myslec o ciazy - dodam ze byloby cudownie :)nie chce sie nakrecac, ale powiedzcie czy od razu tak boli brzuch???

Gość mirabelka123
a i jeszcze bolaly mnie nerki choc nie mam problemu z nimi, ktos moze tez tak mial???

Gość mirabelka123

Gość Ajudy
14 dzień to mógłby być "ten" dzień, więc prawdopodobnie mogłoby Ci się udać:) Objawy szczerze mówiąc dość konkretne. Brzuch boli dość pocno na początku ciąży. Mnie co prawda strasznie mocno rwały piersi i byłam jeszcze do tego bardzo senna. Ale myślę, że każda z nas przechodzi ciążę inaczej :) Życzę 2 kreseczek :)

Gość asia88-84
kiedy mialas okres? kiedy sie zaczol?