Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafaterianka6789brr

ciężarna kotka - HELP !!

Polecane posty

Gość Kafaterianka6789brr

dzisiaj znalazłam przy mojej kotce malutkiego kociaka, ssał jej mleko. Ale kotka nie okociła się dziś, bo ten kot ma już sierść, i troszkę chodzi, co prawda jeszcze nie widzi.. moje pytanie: czy to możliwe żeby kotka urodziła tylko jednego kociaka? czy to możliwe, że ma jeszcze kociaki w brzuchu i w najbliższym czasie je urodzi?

Gość forum miau
z takim pytaniem to na forum miau trzeba, tam ci odpowiedza i do weta, on sprawdzi a kotke wykastrowac najlepiej

Gość Kafaterianka6789brr
nie zauważyłam takiego forum na kafeteri ;] a co do kastracji, to moja sprawa czy chcę wychowywać małe kociątka czy nie.. ;]

Gość ekonomistka111
u mnie było tak samo okociła sie w nocy arano kotki miały juz siersc i w ogle były super... u mnie sa zawsze 4 czarne

Gość Kafaterianka6789brr
a skoro tak jak mówicie, urodziła dziś, to to możliwe że np dziś w nocy urodzi jeszcze następne? bo o ile mi wiadomo to kotu rodzą co najmniej 3 kociaki za jednym razem..

Gość coś
moja w dzień urodziła 2 kotki,przeniosłam ją do koszyka,a po nocy "dołożyła"jeszcze jednego

Gość Kafaterianka6789brr
aha.. dzięki za odp.. :) bo wiecie, możliwe że moja też urodzi, bo jest bardzo ciężka (musiałam ją przełożyć do domu, bo okociła się na podwórku, a jest zimno..) i grubaśna strasznie :P więc może jeszcze jakieś małe kociaki siedzą w jej brzuchu.