Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia_wawa

pomocy z kafe !!!!!!!

Polecane posty

jak sie ustawia te linki czy inne teksty pod tym co sie pisze? to sie pokazuje pod tym co ktos napisze na dany temat ??

Gość eeeeeeeeeeeeeee
ale Gosi chodzi chyba o stopkę?

obawiam sie PśP ze troszke sie mylisz ...autorce chodzilo o linki na temat ;)....a nie o linki w stopce ktore z tematem nie maja nic wspolnego ... ale moze sie myle ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
No właśnie, pisałam do Kabla :)

hmm chodzi mi o to gdzie moge wrzucic JEDNO zdjecie i moc wysylac link do niego;p a linki sie wstawia w tej 'stopce' o ile sie nie myle?;p

Gość jestem leszczem
powiedzcie mi coś jeszcze 🖐️ jak się robi pogrubienie?

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Na tej stronce masz puste miejsce z napisem plik: i przeglądaj. No to klikasz w przeglądaj. Otworzy Ci się okienko, w którym musisz poszukać konkretnego zdjęcia na Twoim kompie. No i jak już znajdziesz, to klikasz to zdjęcie, a potem klikasz prześlij teraz. I otrzymasz kilka linków, wśród nich będzie jeden opisany, że służy do zamieszczania na forum. Skopiujesz ten link i wkleisz go do posta. Jeden problem - zwątpiłam, czy to działa na kafe :D :D :D

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Chyba jednak nie powinnaś wybierać tego linku dla forum, bo to wkleja zdjęcie w poście, i to nie na kafe. Chyba wybierz to URL coś tam.

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Wybacz, chyba jednak jestem na to za tępa. Ja stosuję ten zaczynający się od IMG, ale to na innym forum i wtedy w poście widać zdjęcie, nie link. Tu na kafe nie wiem, może ktoś bardziej obyty Ci pomoże :)