Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

xD

Polecane posty

Kabel...:) nie ma czegoś takiego jak limit...:D co Ty jesz?? takie normalne jedzenie jak inni ludzie? czy jakieś specjalne tworzywa??..

Gość mnmnmnmnnnnm
nie masz argumentów po prostu, a nie humoru magnolia :D co za prymitywna próba uniku :classic_cool:

Kabel... masz dowód osobisty, tak?? to jak to się stało że go masz??:D jakim sposobem wyciągneli od Ciebie dane??:D nie odpowiedziałe mi kieds na pytanie..:) czy na tych wspaniałych wakacjach byłeś sam:D

Gość tyrek
za to Ty jesteś chodzącym argumentem , światełkiem w tunelu , przykładem nieimpotencji umysłowej , pieprzonym guru Tego świata! Zrobią Ci ołtarzyk w Białymstoku , wszystkie moherowe z kononowiczem na czele , będą się się do Ciebie modlić:D

Gość tyrek
możesz Mnie w pupe cmoknąc , albo nie , nie możesz...

Gość mnmnmnmnnnnm
Tyrek, Ty chociaż jesteś zabawny :D niczym błazen na dworze królewskim :classic_cool: :D Magnolia kiedyś była, ale teraz już się pogubiła i stała się żałosna :O znudziła mi się :D

Gość mnmnmnmnnnnm
pewnie, że cię nie może cmoknąć. za wysokie progi na jej krótkie nogi :classic_cool: :D

Gość mnmnmnmnnnnm
Między pośladki wcieram namiętnie musztarde Rikka z Biedronki i upajam się dźwiękiem musztardowych bąków:classic_cool:

Gość tyrek
coś Ci powiem misiu pluszowym , bo widzę że Wy mało kumaci jesteście :) wiesz co to jest portret stańczyka ? jeżeli skończyłeś podstawówke powinieneś go znać . Zauważ , że każdy o Nim pamięta, pomimo Tego że głownym bohaterem jest właśnie błazen. A Ty kim jesteś ? Kafeteryjnym pseudointeligentem ? Czy też poszukiwaczem rozładowań seskualnych ?

tyrek nie pozwalaj sobie na tyle prostacki buraku..:) i nie zdenerwowałeś mnie, ja po prostu stwierdzam fakt:D

Gość mnmnmnmnnnnm
a u ciebie widać kim jesteś po każdym twoim słowie :O w szczególności frazie żal.pl :O tyrek, jestem ona ;) to po pierwsze, a po drugie, nie czuj się taki dotknięty i nie wyładowuj na mnie swoich frustracji :classic_cool:

nie odpowiem na to pytanie ..... a moze mam cie zapytac o plac zabaw ? ;).... wlasnie doczytalem ze nie chcesz opowiadac :).....taaa ty lubisz wyciagac :P

Gość mnmnmnmnnnnm
a magnolia nawet nie wie, która wypowiedź jest skierowana do niej :D tyrek- widzisz? od razu widać, kto tu nie kończył podstawówki i nie skojarzył owego portertu Stańczyka :D

Kablu przypomne Ci Twojego posta: i jeszcze powiedz że wierzysz w to co piszą na kafeterii takie słowa skierowałeś do pewnej osoby która roztrząsała nieprawde:) nie wymyśliłam tego.. ten temat nie został usunięty..:) ja o tej niezaistniałej sytuacji rozmawiałam, a jeśli masz wątpliwości to przeczytaj tego swojego kiedyś napisanego posta:) a to że ja ciągle zadaje Ci pytania jest urodą naszej kafeteryjnej znajomości:D

wiedzialem ze cie zlapie na to pytanie :P :D... pewnie ze nie wierze ! jak moglas tak pomyslec ? tylko dlatego ze to wspomialem ? zreszta w celu osiagniecia pewnych zachowan ....twoich oczywiscie :) ....a sadzac po twoim poscie udalo mi sie :D dobranoc Magnolio ;).....

Gość mnmnmnmnnnnm
bo magnolia jest prosta jak budowa cepa, hahaha :D dobranoc ;)