Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolataaaaaaaaaaaa

przerwanie błony dziewiczej. prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość malolataaaaaaaaaaaa

tydzien temu pierwszy raz wspolzylam z chlopakiem. teraz zauwazam od tamtego czasu gesty, bialy sluz na majtkach. czy to mozliwe ze to przez to przerwanie blony? okres mi sie spoznia ale robilam testy i nie jestem w ciazy. pozatym podejrzewam ze to przez alkohol sie sppoznia bo kilka moich kolezanek z ktorymi pilam ma tak samo.

Gość Światełko884
A ile Ci sie ten okres spoznia?

Gość Światełko884
Bo jesli kilka dni to nie masz sie co martwić,a bialy sluz moze oznaczać jajeczkowanie

Gość malolataaaaaaaa
wlasnie nie jestem do konca pewna bo nie prowadzilam kalendarzyka i nie mam pojecia kiedy powinnam dostac. ale napewno juz od miesiaca okresu nie mam. czyli tak z tydz mi sie spoznia chyba.

Gość el rodeo
A może po prostu wszystkie jesteście w ciąży, bo po pijaku jakiś koleś was po kolei przeleciał?:classic_cool:

Gość malolataaaaaa
ale ten sluz ja mam juz od jakiegos miesiaca... datego mnie niepokoi.

Gość malolataaaaaa
nei chodzi o to ze chodzilysmy ciagle pijane. tylko codziennie po jakims malym piwie..

Gość malolataaaaa
a pozatym robilam dwa testy i wyszlo ze nie ejstem w ciazy wiec nie ejstem. bo robilam je w odtepach 2 tyg po "niebezpiecznej sytuacji" i ponad 3 tyg po tej sytuacji. wiec jakby byla ciaza to by wykrylo ; ]

Gość Światełko884
E tam po małym piwku nie zaszkodzi,zwaszcza jesli chodzi o okres alk nie ma nic do tego.A pierwszy raz byl z gumka chociaz?

Gość malolataaaaa
wlasnie nie...

Gość malolataaaaa
ale mysle ze ten okres to przez stres. bo ja tyle stresu mialam w tych tygodniach o ta ciaze jak nigdy w zyciu jeszcze...

Gość malolataaa
i szczerze mowiac jeszcze sie boje troche : |

Gość Światełko884
Dziewczyno o czym Ty myślalas??bez zabezpieczenia?A co do testow sa takie ktore wykryja tygodniwa ciaze i sa takie ktore mozna zrobic dobiero 8 tyg po wpadce.

Gość malolataaaa
wiem. wiem. glowe zostawilam gdzies daleko wtedy ; | teraz sama place za swoja nieodpowiedzialnosc. ten co robilam to powinien wykryc po 6 dniach po zaplodnieniu bo robilam ten jeden z najlepszych: pre-test.

Gość Światełko884
Wiec radze poczekac jeszcze z tydzien ia potem nic innego Ci nie pozostało jak isć do ginekologa:)

Gość malolataaaaa
no tak... tylko mam andzieje ze dostane tego okresu bo zwariujee.

Gość Światełko884
Wcale Ci sie dziewczyno nie dziwe.Powodzenia

Gość malolataaaa
nie dziekujee . zeby nie zapeszyc. nawet nie chce sobie wyobrazac ze te testy moglyby sie pomylilc bo bym miala pieklo na ziemi. ale skoro jest 99% wiarygodnosci i ja zrobilam wszystko dobrze to mysle ze bedzie dobrze ; D pozatym podobno 3 tyg ciąze to juz na bank by wykrylo ; ]

Gość malolataaaaa
a co to ma do rzeczy?

Gość malolataaaa
mysle caly zcas xD ale te schizy wszytskie..to silniejsze ode mnie czasem. dlatego bede sie bala dopoki okresu nie dostane. a mam nadzieje ze to juz niedlugo...

Gość malolataaaa
16

Gość malolataaaa
ale ja sie wcale nie pytalam czy jestem w ciazy czy nie ; / pytalam sie czy ktoras tak miala.

Gość pół biedy juz nawet
z tą ciazą....co innego jest lepsze w tej historii...ten śluz....ona mysli ze to przez przerwanie błony a to poprostu facet ją czymś zaraził bo wiekszosc infekcji u facetów przebiega bez objawowo:) hahahahahaha 1 raz i odrazu jakiegos syfa złapać? pół biedy jak to bedzie grzybica albo drozdzyca....do ginekologa dziecko marsz niech cie zbada i powiedz o tym dziwnym sluzie bo to nie jest normalne skoro wczesniej tego nie miałaś i nie ma zwiazku z przerwaniem błony (na chłopski rozum gdyby błona dziewicza była "szczelna" przed 1 razem nie miałabys nigdy okresu)

Gość malolataaaa
ale nic nie piecze ani nie boli... w sumei to mailam tak czasem kilka dni przed okresem. ale teraz to dluzej trwa juz.

Gość pół biedy juz nawet
stan zapalny u kobiety nie musi piec ani boleć....zazwyczaj tak jest ze piecze i boli ale nie zawsze...czasami nie odczuwa sie zadnych dolegliwosci poza wlasnie tym sluzem ktorego sa wieksze ilosci niz wczesniej....

Gość pół biedy juz nawet
i jeszcze jedno rozwijajacy sie stan zapalny na poczatku prawie nigdy nie boli...

Gość malolataaaa
to pojde do tego ginekologa. najpierw zaczekam do okresu. jesli po nim nie minie ten sluz to pojde.