Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studebaker bez cienia rdzy

Sympatia.pl - brak słów, co za tałatajstwo

Polecane posty

Gość studebaker bez cienia rdzy

Ohydne paskudne dziewczyny, pomarszczone w wieku 30 lat, na fotkach zupełnie kto inny, fotoshop, a najgorsze jest to,ze dziewczyna pisze: budowa normalna. A jest monstrualnie otyła. Jak nie pomarszczona to otyła.

Ale jak z uporem maniaka zaczął dzień w dzień odwiedzać mój profil 63-letni Józef... odpuściłam sobie :D

A wyobraź sobie że nie :D ale wówczas byłam bardzo samotna... i myślałam że sympatia.pl to zmieni... ale cóż... wolałam samotnośc niż randkę z Józefem :P :D

i myślałam że sympatia.pl to zmieni..." czyli jednak desperatka ;)

Gość tajemniczy zapach z klopa
Oj ty dórna, ten józef mogł mieć buzdygana 28 cm oj durna ja bym jego brał

Gość Karinaaaaa
..oj nie przesadzajcie...mozna tam spotkać..normalnych w pełnym tego słowa znaczeniu ludzi...ja spotkałam i za rok wychodze za maz:)

Regres i myślałam że sympatia.pl to zmieni..." czyli jednak desperatka Ale to nie jest desperacja Regresie - tylko to jest sposób na poznanie kogoś :) ja nie należę do osób które lubią samotność, więc na singla się nie nadaję ale fakt faktem... miłość przyszła niespodziewanie i obyło się bez poszukiwań na portalach dla samotnych :)

miłość przyszła niespodziewanie i obyło się bez poszukiwań na portalach dla samotnych" więc ta desperacja nie była jakoś bardzo nasilona :P ;) czyli jednak można poznać w normalny sposób ...:D

Karinaaaaa jasne że można czasami wiele wysiłku w to nie trzeba wkładac :P

Gość Karinaaaaa
Przynajmniej w jednym sie zgadzamy...

Regres czyli jednak można poznać w normalny sposób ... Normalność jest pojęciem względnym :P :D Mojego kochanego poznałam na gg ale przez czysty przypadek :D

Gość zawiedziony tadzio z Kluków
ja poznalem na sympatii same tłuste paszczaki

Normalność jest pojęciem względnym" oczywiscie ze tak .... dla jednego normalnoscia bedzie wyrwanie kogos przez neta dla jeszcze innego normalnoscią bedzie poznanie kogos w rzeczywistym swiecie :D wole ta 2 normalnosc :P

Regres Normalność jest pojęciem względnym" oczywiscie ze tak .... dla jednego normalnoscia bedzie wyrwanie kogos przez neta dla jeszcze innego normalnoscią bedzie poznanie kogos w rzeczywistym swiecie wole ta 2 normalnosc A wg mnie sposób nawiązania znajomości, a własciwie jej zainicjowania nie ma znaczenia... przeciez ludzie tak naprawdę poznają się spotykając się ze sobą w rzeczywistości, więc jaka to różnica czy zainicjowanie znajomości nastapi poprzez net czy w realnym świecie :) Dla mnie - żadna :)

Gość asica kocica
eeeee,wszedzie zawsze jest troche 'talatajstwa', ale gdyby nie sympatia to nie poznalabym swojego meza:) :classic_cool:

Dla mnie - żadna" ania dla ciebie żadna :) bo jestes dzieckiem mp3 ja jestem dzieckiem pokolenia "kaseta magnetofonowa" i dla mnie jest istotna róznica jak poznaje znajomych , w jaki sposób sie komunikuje z nimi , w jaki sposób z nimi obcuje ... netu , komunikatorów uzywam w sporadycznych przypadkach wole spotkania fejs tu fejs :D to tylko kwestia podejscia do życia wychowania i wieku...

To miłe że myślisz że jestem dzieckiem mp3 :D ale mylisz sie i to bardzo ;) A co do spotkań i poznawania ludzi - podkreślam - nie próbuję poznać kogoś za pośrednictwem neta - net służy do zainicjowania znajomości a później realne spotkania dopiero stanowią poznanie drugiej osoby :)

Gość allybx
regres jest strasznie uszczypliwy :o

Gość lenaoolena
portale randkowe to jedno wilekie gówno

ania ;) ok :) ...zgadzam sie z tobą o ile te nowe znajomosci nie zostaja znajomosciami internetowo gadu gadu naszo klasowymi :P bo tak też czesto bywa ... zgadzam sie z toba , że jakis zaczatek mozna zrobic za posrednictwem neta , ale tak jak mówie ... oby na tym nie poprzestac , bo taka znajomosc raczej jest nic nie warta

Regres ania ok ...zgadzam sie z tobą o ile te nowe znajomosci nie zostaja znajomosciami internetowo gadu gadu naszo klasowymi bo tak też czesto bywa ... zgadzam sie z toba , że jakis zaczatek mozna zrobic za posrednictwem neta , ale tak jak mówie ... oby na tym nie poprzestac , bo taka znajomosc raczej jest nic nie warta Generalnie zgadzam się z Tobą :) ale zrobiłabym małą dygresję do ostatniej linijki Twojej wypowiedzi :) to juz tak dla zasady :D ;) otóż takie znajomości może nie tyle są nic nie warte ale zdecydowanie donikąd nie prowadzą ;) Natomiast jesli mówimy o związkach i przyjaźniach to zdecydowanie real :) nie ma innej możliwości :)

Gość Karinaaaaa
Regres tos ty stary...co Ty na forum mp3 robisz:)gdzies widziałam temat..plami starcze - dołącz i Ty:P

otóż takie znajomości może nie tyle są nic nie warte ale zdecydowanie donikąd nie prowadzą " przeciez to to samo ;) karina ... jesli 30 latka uwazasz za starego to trudno ;) zaczekamy na twoja trzydziestkę :P

Gość Karinaaaaa
Przynajmniej nie najmłodszy juz, nie oszukujmy się:))):)

Gość daj linka bo nie wierze