Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka29

EGIPT z mężem

Polecane posty

byłam kiedyś w hotelu Hilton waterfalls, w Sharm, ale to było jakiś czas temu, czy coś sie zmieniło? chcę męza zabrać na podróż akurat tam, w biurze Alfa Star zrobiłam rezerwację ale naszła mnie wątpliwość, czy hotel jest tak samo super jak kiedyś i jak teraz ogród wygląda?

Gość sa o wiele lepsze hotele w
Sharm. ludziom sie wydaje, ze Hilton to WOW. gowno prawda. pracowalam w Hiltonie bedac w stanach i stwierdzam, ze NIE WARTO placic takiej kasy

Gość kattiiiM
a jakie sa lepsze? i jakies biura sa lepsze?

Gość W sharm jest super
w hotelu BORABORA AQUAPARK sprawdź sobie opinie ja byłam z Wezyra, byla beznadziejna rezydentka, ale chyba nie jest oina zbytnio potrzem=bna tak naparde

Gość aleja_m
z tego co widac na www.cholidaychechk.pl to hotel jest fajny, wiec skoro juz zarezerwowalas i to w calkiem lepszym biurze, to moze zostaw, i tak tysiace rzeczy moga nie wyjsc panika wiec jest zbedna :P

Hilton to był chyba jakiś blok z mieście - jedz do hotelu z duszą. Polecam AQUA BLUE I AQUA VISTA- basenów mnóstwo, 5 restauracji, super klimat

Kochana- polecam gorąco, naprawdę,naprawde- w Sharm to tylko El Faraana Club. Nie zawidziesz się. BYłąm z mężem i wspominamy to jak wyjazd do raju.

jak tam anastazja? :) nudy w pierune u mnie:/ nawet jeszcze mi sie nie chcialo zjesc sniadania.:) hurghada jest piekna i w ogole.jedyny minus to byli dla mnie niektorzy miejscowi...ale tylko niektorzy.ogolnie chyba moje najlepsze wakacje.:)

Gość zajebiście... Przeszkadzali Ci
miejscowi? Hahaha, nie mogę. Powinni się stamtąd wynieść, a nie turystom życie uprzykrzać...