Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkirozkoszy

kulki gejszy - chce kupic ale nie moge się zdecydować..doradzcie..

Polecane posty

Gość kulkirozkoszy

tak jak e temacie:) chce je w końcu kupić, myślę o zamówieniu takich zupełnie klasycznych, tanich, srednica 3,5cm(niestety mniejszych nie mogę znalezć..)chce zobaczyć czy wogóle zadziałają, dlatego nie chcę jakoś przepłacac..mam nadzieje że znajdzie sie tu ktoś kto je ma;) proszę doradzcie z jakiego materiały są najlepsze(myślę o lateksowych,ale trochę się boję tego sznurka..), no i nie wiem czy powinny być z wypustkami, czy lepiej bez..??

Gość treada
a ja moze wydam sie glupia i neidoswiadcoa...ale npiszcie mi co to wogole sa te kuleczki gejszy i do czego sluza ;/

Gość kulkirozkoszy
to są takie kulki które wkładasz do pochwy(można też je stosować analnie)najczęściej gumowe lub metalowe,najczęsciej dwie połączone sznurkiem, w środku mają małe metelowe kuleczki które jak np chodzisz dają ci uczucie takich przyjemnych wibracji(przynajmniej taką mam nadzieję;)

Gość kulkirozkoszy
możesz je sobie włożyć i iśc np do sklepu;) no i podobno są bardzo dobre do ćwiczeń mięsni kegla:)

no i jak pojdziesz z nimi do sklepu to jak np jak bedziesz stala przy kasie albo gdzies tam lazila to bedziesz sie saly czas podniecac?? dziwne to troche..... chyba sobie po domu z nimi najlepiej chodzic....

Gość kulkirozkoszy
nie no masz rację, najlepiej w domu, ale w sumie nawet nie wiem czy na mnie podziałają;) bo już gdzieś czytałam że te kulki to lipa i strata pieniędzy...ale i tak chce spróbować.także jak któraś z was ma i może mi doradzić to prosze piszcie, bo ja kompletnie zielona jestem jeżeli o te kulki chodzi a kupić mam straszną ochotę!;)

ja to w sumie nie wiem bo nie uzywałam ale jak nie sa drogie jakos strasznie to ja bym na Twoim miejscu sprobowala bo kazdy inaczej na takie rzeczy reaguje i jak nie sprobujesz sama to sie nie przekonasz moim zdaniem.....

Gość kulkirozkoszy
do kliknijcie prosze o co ci kurwa chodzi no?!

Gość kulkirozkoszy
tak na pewno spróbuję:) ale myślisz że dobrym wyjściem jest kupienie po prostu takich zwyczajnych, bez żadnych udziwnień po prostu żeby zobaczyć jak na mnie zadziałają?bo wiesz, trochę szkoda mi pieniędzy na te dobre, z jakimiś wibratorkami w środku, itp. no bo nie mam w sumie pewności czy wogóle takie cos mnie bedzie podniecać

no ja bym na Twoim miejscu kupila wlasnie te zwykle zeby zobaczyc czy Ci sie podoba, a jesli Ci sie spodoba to pozniej zainwestowac w jakies extra;)

Gość kulkirozkoszy
dzięki:) tak chyba zrobie, juz nawet takie fajne zwykłe, lateksowe znalazłam;)jeszcze poszukam innych i jeszcze dziś zamawiam:D

Gość Ja mam zrobione z kul
bilardowych do snookera, są większe i lepsze. POLECAM!. Dla prawdziwych hardcorowców są z normalnych bil bilardowych średnicy 6,5cm

Gość pfffff
6,5cm? a gdzie se je wkładasz?do dupy czy cipy?:p

Gość kulkirozkoszy
ruda grażyna dzięki:) może nawet napiszę pózniej jakie miałam odczucia;)jak będzie fajnie to na pewno polece;)

Gość Ja mam zrobione z kul
do cipy wkładam snookery, mają 5cm średnicy, ale parę razy włożyłam do cipki te 6,5 cm , było super! czasem noszę jedną 6,5cm i jedną 5 cm połączone, albo 2 lub 3 srednicy 5cm. Od razu napiszę ŻE NIE JESTEM ROZEPCHANA !!! ale małe fiutki mnie nie kręcą.

Gość aaalllaaa
metalowe hałasują jak grzechotka, słychać je nawet jak są w środku - chyba że jest gruba warstwa tłuszczyku. Jak chcesz używać poza domem to raczej kup lateksowe. Albo jedne i drugie, nie są drogie a fajne. My używamy do różnych zabaw - np. biorę do torebki i zakładam tuż przed wyjściem z kina czy lokalu. Jak dochodzę do domu jestem natychmiast gotowa na ostry numerek.

Gość kulkirozkoszy
aaalllaaa a masz te kulki takie zwykłe bez żadnych wibratorków w środku, itp?bo boje sie że takie normalne nie będa działać wogóle...a i czy srednica 3,5cm nie za duża jest trochę jeżeli dosyć wąska jestem..?bo jakoś mi sie to całkiem duzo zaczęło wydawać..

Gość gość
Wloz kulki i zapomnij o nich - zacznij normalnie poruszac sie po domu, po ogrodzie, chodzic, podskakiwac, itp. Na pewno nie zadzialaja od razu (wlasne doswiadczenie). Jezeli sama sie troche (nie do konca) napalisz dotykajac tu i tam, czytajac wilgotny romans, czy po prostu myslac o czyms przyjemnym, to w pewnym momencie poczujesz ruchy i wibracje kulek jako cos bardzo przyjemnego i bedziesz chciala jeszcze i jeszcze. Jedno z najmocniejszych i najprzyjemniejszych przezyc mialam w fitness studio, jechalam na rowerku treningowym obserwujac obcego, super zbudowanego faceta gdy nagle ...... . Kulki zadzialaly wzmacniajac rytm krecenia pedalami. Rozwinieciem tego sa kulki gejszy z wbudowanym wibratorem (na baterie) i zdalnym sterowaniem (pilotem). Robia jednak troche halasu - uzywam ich w lesie podczas biegania. Czesto wkladam je w domu i daje pilota mojemu chlopakowi - moze robic z tym co chce. Wspaniala zabawa konczaca sie intensywnym seksem - kulki moga zostac tam gdzie sa (wtedy anal) mozna je przelozyc do tylu, rozpusc fantazje.

Gość gość
Hej Dziewczyny trafiłam na bardzo ciekawy artykuł z Natemat - 2 kobiety Polki stworzyły polską markę kulek kegla i w dodatku progresywnych, sa piękne i opakowanie idelane na prezent i na półkę: http://natemat.pl/130327,kulki-kegla-tematem-tabu-lub-obiektem-zartow-dwie-polki-stworzyly-wlasnie-marke-ktora-to-zmieni?fb Kupuję dzisiaj! Ania

Gość gość
Kulki mają wspaniałe właściwości prozdrowotne i te dobrej jakości są jak najbardziej bezpieczne i higieniczne. Przed wyborem proponuję przeczytać blog: http://lizak.com.pl/blog/kulki_gejszy/ Na pewno pomoże w dobraniu odpowiedniego modelu :-)

Gość gość
ja mogę tylko poradzić że nie warto kupować najtańszego byle co. Jak już się tym bawić odżałować ok. stówy na porządne lateksowe łatwe do utrzymania w czystości i ciche w użytkowaniu, np. któryś z produktów vibe therapy. To dla rozrywki. A dla zdrowia i jednocześnie rozrywki dobrze jest poćwiczyć mięśnie kegla. Do tego skuteczniejsze są małe i cięższe kuleczki – trudniej je utrzymać, bardziej trzeba się napinać. Ale za to efekty dla partnera podczas stosunku są bardzo szybko zauważalne – już po tygodniu ćwiczeń. U mnie do tego służy bieżnia i stalowe kuleczki o średnicy 3 cm. Na co dzień ćwiczę w legginsach ale czasem mój dla rozrywki życzy sobie żebym z gołym dołem zademonstrowała jaki dystans przejdę bez wypadnięcia kulek. Wtedy wkładam 3 kuleczki nie połączone ze sobą, maszeruję bez majtek i test trwa do wypadnięcia ostatniej. Zwykle od razu jest szybki numerek w nagrodę.

Gość gość
Duży wybór gadżetów renomowanej marki Lelo mają na stronie nocnezabawki.pl. Jeśli chodzi o sex zabawki to mam tę firmę przetestowaną i jeszcze mnie nic od nich nie rozczarowało. Najwyższa jakość, bezpieczeństwo podczas używania, ciekawy desig

Gość gość
Jeśli chodzi o sex shopy to bardzo eleganckie akcesoria w ofercie mają na stronie nocnezabawki.pl. Nie są to jakieś wulgarne rzeczy, ale naprawdę z klasą. Generalnie sex shop się źle ludziom kojarzy, a to moim zdaniem sklep z takim samym asortymentem jak każdy inny. Wszystko jest dla ludzi.

Gość brygidda
W zasadzie jakikolwiek model kulek z tej strony powinien się nadać: http://wibratory.sklep.pl/aff/m85kat/?Kulki tutaj nie ma nad czym się zbytnio zastanawiać. Wszystko zależy ile chce się wydać bo kulki można kupić za 30 i za 150 zł. Osobiście używam kulek atomówek i myślę że są ok ale innych jeszcze nie miałam.