Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celllluuuulitowa

cellulit

Polecane posty

Gość celllluuuulitowa

zawsze bylam szczupla i nigdy zarcie mi nie wchodzilo w uda. a teraz mam cellulit (widoczny). jak sie go szybko pozbyc??

Gość masować masować i wypłukiwać
toksyny

Gość vera76
Jestem entuzjastką zabiegów Lipo Shock. Jest to pierwsza rzecz po której widzę zdecydowaną poprawę. Po prostu rewelacja. Jedyny mankament to cena, ale i tak warto. Miałam na razie 4 zabiegi i do końca serii zostały mi jeszcze 2. Efekty podobno mają być trwałe, zobaczymy ;-)

Gość erthuop
ile ta przyjemność kosztuje?????

Gość natalka_w34
Odkryłam super program antycellulitowy, jeszcze w lepszej cenie :-) Zarąbistą promocję maja w sklepie internetowym pollenaewa. Cały zestaw jest teraz za 15,99 zł. W skład zestawu wchodzi nawet specjalna myjka z sizalu :-) Normalny czad :-)

Gość izasalamon
Cellulit ma to do siebie, że nie wybiera. Celuje w kogo popadnie - nieważne czy jesteś szczupła, czy grubsza. Cellulit pojawia się najczęściej w tym okresie, kiedy dochodzi do zawirować hormonalnych (okres dojrzewania, ciąża, zażywanie tabletek antykoncepcyjnych, stosowanie hormonalnej terapii zastępczej). Cellulitu szybko się pozbyć nie da. Redukcja jest możliwa, ale wymaga wysiłku i systematyczności. Samo łykanie tabletek czy smarowanie się kremami może na niewiele się zdać. Ważne jest, by z cellulitem walczyć na kilku płaszczyznach. Liczą się masaże, kosmetyki, ćwiczenia i odpowiednia dieta (między innymi rezygnacja z soli). W necie znalazłam tekst o domowych sposobach na cellulit. http://usuwaniecellulitu.info.pl/2010/07/19/domowe-sposoby-na-cellulit/. Może cię zainteresuje i pomoże:)