Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Stefani

Igła do kolczykowania.. info?

Polecane posty

A więc kumpela mi ma zrobić kolczyk w brodzie.. Powiedziała, że mam iść do medycznego i kupić igłę 2.1.. Jak mam się o nią zapytać, żeby mi nie dali przypadkiem innej igły? i 2.1 to jest dlugosc? Nie obeznana jestem... Nie, nie moge sie jej juz spytac...:classic_cool: Takze czekam na odp

Nie chce wiedzieć jak się zemścić na facecie za zdradę tylko co i jak z tą igłą żeby mnie nie pokłuli przypadkiem igłą do usypiania świń:classic_cool:

Gość scarlet***********************
idz do apteki i podaj ten wymiar,też ci dadzą odpowiedną

Oh fenk ju...:classic_cool: Więc idę kupić i do kłucia... Chyba spiszę testament przed tym... Nic nie dostaniecie nędzni kafeterianie;) Za krutko was znam baj:classic_cool:🖐️

poproś o igłe do przekłuwania, o ile się nie mylę 2.1 jest standardowa, na opakowaniu jak byk jest napisana grubość. a tak w ogole-nie lepiej iść do salonu?

Nie, bo jest drożej, a kumpela zaufana.. Już posiadam ten jakże piękny kolczyk i przeżyłam... Ona to zrobiła tak jakby od niechcenia a dobrze. Po prostu mi kredką do oczu zaznaczyła punkcik, wziela igle, wcelowala w kropeczke, wziela warge palcami i przekula igla. Wlozyla kolczyk i wszystko.:classic_cool: Nic nie bolało. A oto i on :classic_cool::) http://img.org.pl/img/cPX08NbQjBK.jpg + moje oko gratis:classic_cool:

IDIOCI wez idz teraz sie zbadac czy nie masz żoltaczki lub czegos innego :/ ja pierd ole ale ludzie są debilami!!!!!!! NIE ROBI SIE SAMEMU KOLCZYYKA najwazniejsze to sterylne warunki :O a ona moze ci jeszcze woda utlenioną robiła :O ? IDZ SIE ZBADAC CZY NIE MASZ CHORÓB :o ZAKAZNYCH A PRZEZ TAKIE COS MOZNA MIEC PROBLEMY Z NERKAMI IDOCI ..

to już do zakładu szkoda iść ??? no tak pewnie kasiory szkoda i wydać 60 zyla za sterylne warunki a lepiej chyba zafundować sobie za 40 gr syfa....🖐️

Ona się tym zajmuje od 4 lat i nikt jeszcze nic nie dostał. I nie, nie zrobiła mi wodą utlenioną bo mówiła, że to wypycha ciała obce i nie można tego używać do takich rzeczy. :P

dziewczyno wiesz w ogóle co to jest ciało obce?? nie masz pojęcia o piercingu współczucia 🖐️

Gość do ogorek-
jesli uzyla sterylnej igly, wydezynfekowala miejsce wklucia, to skad ma sie tam wziac wirus zoltaczki lub HIV? Jedynie jesli przekluwaczka ma takowego, to moze sprzedac swojego. Wez sie puknij w zielony garniturek i nie pisz bzdur. Igla uzywana wielokrotnie, zabrudzona skora, zainfekowana, niewydezynfekowana- to jest zagrozenie. Bez przesady!

do ogorek hahahaa. chyba masz zielone pojęcie o tym. WYSTRACZY przeciez ze kolezanka robila to bez chociazby rekawiczek albo wyjecla igle z opakowania i od razu przebila myslisz ze tam nie ma zarazkow :O to sie mylisz :O wez chociaz poczytaj o tym w internecie a pozniej pisz :O

Ciało obce w tym wypadku to jest kolczyk... Tak robiła to bez rękawiczek. Ale przed tem je porząnie umyła. Igłę i kolczyk ja kupywałam, więc na pewno nie było po kimś. Puki co żyję więc nie ma co się denerwować.:classic_cool: Tylko się nie mogę przyzwyczaić do tej blaszki i mnie dziąsło trochę boli. Aaaaale coo tam..:P

no ale i co z tego ze umyla? i tak po tym czegoś dotykala itd. a co do igly że Ty kupowałaś i myslisz ze to sterylne było ? a przeicez w fabryce jak to robili to co ? to tam było napewno bardzo sterylnie co nie :O

Wąty masz jakby to tobie zrobili ten kolczyk... Ja jestem spokojna, nic się nie dzieje. Nic nie spuchło, ropy nie ma, czerwonego nie ma. A minęły już 2 dni:classic_cool:

A właśńie.. Jak będę na wfie w budzie ćwiczyć to mam go zdjąć? Jak ja go nie mogę przez miesiąć (jak nie więcej) ściągać na dłużej niż 3 godziny. A jakbym np. dostała z piłki w kolczyk to zęby wybyte.

bo tu chodzi o zdrowie. I to nie chodzi ze umrzesz od razu albo ze po kilku godzinach juz objawy bedziesz miec akurat zoltacza rozwija sie kilka lat!

Gość vnm
nie chce sie otworzyc stronka z tym kolczykiem a ja chce zobaczyc....wrzuc fotke gdzie ingdziej...

Gość vnm
nie idzie 😭...wrzuc fotkę gdzies indziej....plis

Gość vnm
teraz widzę...fajnie wygląda..a gdzie teraz chcesz miec ten drugi?