Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koTka.

Mój chłopak pisze wiersze.. co wy na to??

Polecane posty

Gość koTka.

To jest jeden wiersz autorstwa mojego chłopaka.. :)) Możecie go ocenic..? ;) Jestem niczym feniks, w popiół zmieniony. Jestem niczym świat, brudem skażony. Jestem niczym jaskinia, drążona przez wieki. Jestem niczym ryba, wypadająca z rzeki. Jesteś niczym łabędź, delikatna i piękna. Jesteś niczym księżniczka, śliczna, inteligentna. Jesteś niczym róża, uwagę przykuwasz. Jesteś niczym bez, moje zmysły pobudzasz. Nasze drogi skrzyżowane, Moje życie zapomniane, Jestem z popiołu odrodzony, Strzałą amora ugodzony... ;))

Gość straszę na uczuciowym
beznadziejne

Gość chujowy ten wiersz

Gość jak to zinterpretowac
? oboje jestescie "NICZYM", jak by powiedzial Kononowicz :D

Gość tokio Ice
Nie jestem wybitnym znawca, ale.. czestochowa.. przykro mi. Niech chlopak dalej probuje, ale najwazniejsze to czytac, duzo czytac innych poetow.

Gość wierse som nudneee
chyba bym sie porzygala jakby moj men mi wiersze pisal :o nuuuuuuuuuuuuuudziarz :o

Gość ee takie sobie

Gość kotka.
nie oceniajcie tego tak pochopnie.. to jest amatorski wierszyk.. on nie publikuje żadnej książki!!! jezuu.. nie rozumiecie ludzi?

Gość to co mam 909
rymy, metafory i przekaz proste jakby ten wiersz pisała zauroczona 12-latka... a ile ma lat twój chłopak? 14 lat?

Gość jak to zinterpretowac
na poczatku zapraszalas do oceny, a kiedy ci te ocene wystawili inni masz kwasna mine. zdecyduj dziewczyno czego chcesz ? wiersz jest delikatnie ujmujac dziecinny, i naprawde nie trzeba byc znawca, zeby go w ten sposob ocenic. przed chlopakiem jeszcze daleka droga, chociaz z drugiej strony lepsze to niz chlopak siedzacycale noce przy kompie i lekcewazacy damskie cialo :)

Gość tokio Ice
Ciup, najpierw kaze oceniac, a potem zlosci sie, ze nie ma hymnow pochwalnych..Gniot to czysty, moja Droga, tandeta, kicz i popelina. Ale za to ladnie swiadczy o jego uczuciach :D

Gość atrasze na uczuciowym
ja bym wolala zeby mnie porzadnie wyruchal niz wierszem zarzucil ale co kto lubi

Gość tokio Ice
Mysle, ze poeta taz by na ciebie nie polecial :D

Gość -Bin Laden-
Trochę kiczowate te "niby wiersze". Kiedyś też pisałem. Na długie strony. Byłem zakochany wtedy w polonistce. Aż łezka się w oku kręci...

Gość Aguś16
To słodkie. Mój chłopak też mi pisze wiersze. Uważam że to romantyczne bo w ten sposób wyznaje swoje uczucia. Życzę szczęścia.:)

Gość gość
Nie jest zły, ale faktycznie widać, że pisał to amator. Co do tekstów, że nie jest to mężczyzna - nie każda kobieta lubi wiersze, jest romantyczna itp., ale powinno docenić się to, że napisał to dla danej osoby.

Gość gość
Ten wierszyk, bo na pewno nie wiersz, to zwykła kupa. Ale można docenić że się stara. Niech tylko przeżuci się na coś innego :)