Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam bratowe

Jaki macie kontakt z bratowymi?

Polecane posty

Gość mam bratowe

Ja przyznam się, że taki niezbyt i trochę mi czasem głupio z tego powodu. A u Was jak jest?

poprawny ale nie serdeczny.za to szwagierki mam zajebiste.serdeczne,mile, zwariowane dziewuszki.

pytanie do mam czy podoba wam sie prezent na urodziny maslo truskawkowe do ciala i blyszczyk

jak moj brat chodzil ze swoja obecna zona to jej nie znosilam, ale teraz mamy bardzo dobre kontakty

pytanie do mam czy podoba wam sie prezent na urodziny maslo truskawkowe do ciala i blyszczyk

Gość mam bratowe
No mój kontakt tez jest poprawny, ale sztywny, nie jestem w ich towarzystwie rozluźniona, no może to przez różnicę wieku, bo jest spora 8 i 11 lat.

Gość mam bratowe
Tzn, one są jedna 8 lat odemnie starsza, a druga 11 lat starsza. Generalnie w 4 oczy nie mamy o czym ze sobą gadać. Co u Was znaczy bardzo dobry kontakt?

Gość spartakus
jak dla brata ona jest super wzorcem,i ciebie przy niej umie zbesztac to jasne ,ze jej nie polubisz...

Gość mam bratowe
No przyznam się, że za jedną to niezbyt przepadam stąd mój dystans, no ale druga jest ok, a i tak jest jakoś tak nijak.

pytanie do mam czy podoba wam sie prezent na urodziny maslo truskawkowe do ciala i blyszczyk. ile to jest 20 dag

Gość mam bratowe
Czekam jeszcze na opinie.

Gość
od godziny mam bratowa. nie umiem miec dobrych relacji z kims, kto jest ode mnie starszy i mysli, ze wszystkie lasy na swiecie zasadzil czlowiek:o